מצאו את Cat!!!!

החיבור

New member
מצאו את Cat!!!!

אני לא יודעת עד כמה זה מעניין את הטוסיק שלכם, אבל בשבילי, הידיעה הזו פשוט מרעישה עולמות... אגב, טרם נתקבל אישור רשמי. למטילי הפיקפוק (כמוני) - המתינו להתפתחויות נוספות בגיזרה. בינתיים, הנה לינקים מעוררי סקרנות: בלינק הזה טוענים שכך היא נראית היום. היא בתמונה אחת לפני האחרונה (מחייכת+משקפי שמש). פה יש דיון מעניין שעוסק בכל נושא מציאתה באופן כללי, אני ממליצה שתקפצו ל - housequake, כי שומר הראש לשעבר של פרינס טען שהוא מתקשר אליה כדי לוודא שזו אכן היא בתמונה. אה, אני ציינתי שאומרים שהיא כיום אם לתאומים (בן+בת) ושהאבא הוא פרינס?! אומרים שהיא הגישה נגדו תביעת אבהות.... תגידו שלא מעניין פה! [אה, ואריאל - מתה בחזרה!
(זה האייקון האהוב עליי, כי הסימול שלו הוא גם של אחלה אלבום של מישהו מסויים]

HeavenlyB

New member
חדשות מטורפות!!!

ווהוו!!! קודם כל, זה הולך לשים אותו בעמודים הראשיים של כל עיתון. דבר שני, אם זה נכון, אז הוא אבא!! מזל טוב! אני דווקא חושב שהוא יהיה מאושר לגלות את זה (אלא אם כן הוא ידע ושמר את זה בסוד. זה מסביר גם את היעלמותה (ששכחתי לגמרי שהיא נעלמה).

HeavenlyB

New member
מצד שני

הבחור שפרסם את ההודעה טוען שהתאומים מצולמים באלבום. התאומים היחידים שאני רואה שם לא נראים לי מבוגרים מספיק כדי להתאים לתאריכים. הם צריכים להיות בני 16-17 היום. לא?

החיבור

New member
היי, ננעצתי.

אאאוווץ'. וכן, הסיפור על האבהות תמוה למדי, אבל כל הקטע עם התמונה (החיוך הזה לחלוטין שלה, אם אתם שואלים אותי) פשוט מטורף. וחוצמזה, כל העניין סיפק לי סיבה מצויינת להתקשר לאריאל (לראשונה בחיי) ולדבר איתו (לראשונה בחיי) ולשמוע את קולו (לראשונה בחיי). אז זהו, שיצא מכל העניין משהו טוב. למרות שאריאל חושב שאני פסיכית על כל הראש, כי התקשרתי אליו רק כדי להאיץ בו לנעוץ. כלומר, להגיב. וזהו. פסיכית-פסיכית, אבל עם פרווה.

החיבור

New member
אויש, נו...

מכירים את זה, שתמיד יש את ההוא ששולף מחשבון והורס לכל האחרים עם החישובים שלו??? אז הנה, זה אריאל. נה עליך. אני אעזור (שהרי אני בוגרת מדופלמת ל- 3 יח' מתמטיקה): אם CAT עזבה את פרינס ב - 88', ועוד הספיקה להקליט אלבום שלם (שלא לדבר על לצלם את הוידיאו קליפ הזוועתי ההוא, ולהיראות מחוטבת למוות!), הרי שיתכן שהיא היתה בהיריוןו/ילדה איפשהו באיזור השנים 89'-90'. התמונות הללו משנת 2002. זה דווקא מסתדר, לא? לא שיש לי בעיה עם זה שהילדים לא יהיו שלו (וגם אין לי בעיה עם זה שננעצתי, אני רק מקווה שנקטת באמצעי מניעה, אריאל. שזה לא יגמר בילדים לא מתוכננים וכאלה...), אבל אני עושה חשבון באופן הזה. וזה מסתדר. וזה מה שקובע. טוב?! טוב!??!?!? שומעים את זה שם, בירושלים?!?!!?

החיבור

New member
2 הבהרות קטנות

1. "אם CAT עזבה את פרינס ב - 88', ועוד הספיקה להקליט אלבום שלם (שלא לדבר על לצלם את הוידיאו קליפ הזוועתי ההוא, ולהיראות מחוטבת למוות!)..." - זה המקום שבו שכחתי לציין שלמיטב זכרוני, הוא הקליט עמה את האלבום ואף הלחין/הפיק/כתב את מרביתם. כך שאין ספק לשני אלו היה זמן להתחשמק, אם אתם יודעים על מה אני מדברת... 2. אני מתה על זה שאני ממשיכה לדבר בלשון רבים, כשרק אני ואריאל פה. מה הלאה, שאמציא לי כמה חברים דימיוניים? 3. ובהמשך ישיר לסעיף 2 - איפה איתן, הצופה הפאסיבי בפורום (שניגש אליי בהופעה של ה - twilight singers ביום ד' האחרון, כי זיהה אותי ע"פ תמונת הקעקוע שלי, שתליתי פה)?! זה הזמן להפוך לפעיל, חבובצ'יק

HeavenlyB

New member
אם נדמיין מספיק טוב

אולי החברים הדימיוניים יהפכו למציאות. את יודעת, כמו שאומרים "אם תמשיך לעשות את הפרצוף הזה, אתה תתקע ככה לכל החיים".

HeavenlyB

New member
אוקיי אוקיי

אז שכחתי שלא מדובר בתמונות מעודכנות. כן, אני בד"כ זה שהורס, אבל אני שווה את זה

החיבור

New member
שישמרני השם,

א. "אני בוגרת מדופלמת ל- 3 יח' מתמטיקה" - הצהרתי ו...הוכחתי. שימו לב, שבפוסט הקודם שלי הכרזתי על 2 נקודות להבהרה והיו 3. I am such a dunkey sometimes. ב. אריאל, צר לי לבשר, שאני האחת ההיא שאכן נתקעה עם הפרצוף ההוא. עד כדי כך, שאפילו החברים הדימיוניים נאלצו לברוח. ג. אני סימסתי לניר ממון (Supreme) את הבשורה אודות CAT והוא אפילו לא טרח להגיב (לא פה ולא ב - SMS!). האם קצת בחברותנו הוירטואלית, איש גבוה עם טעם מצוין במוזיקה? האם עצם העובדה שננעצתי מהווה שומדבר אחד גדול עבורך? האם עצם העובדה שאפילו אריאל נכנס ל - HQ והגיב לנושא הנ"ל, לא מזיז לך את קצה החישמוק? אויה, האנושות!

החיבור

New member
שישמרני השם,

א. "אני בוגרת מדופלמת ל- 3 יח' מתמטיקה" - הצהרתי ו...הוכחתי. שימו לב, שבפוסט הקודם שלי הכרזתי על 2 נקודות להבהרה והיו 3. I am such a donkey sometimes. ב. אריאל, צר לי לבשר, שאני האחת ההיא שאכן נתקעה עם הפרצוף ההוא. עד כדי כך, שאפילו החברים הדימיוניים נאלצו לברוח. ג. אני סימסתי לניר ממון (Supreme) את הבשורה אודות CAT והוא אפילו לא טרח להגיב (לא פה ולא ב - SMS!). האם קצת בחברותנו הוירטואלית, איש גבוה עם טעם מצוין במוזיקה? האם עצם העובדה שננעצתי מהווה שומדבר אחד גדול עבורך? האם עצם העובדה שאפילו אריאל נכנס ל - HQ והגיב לנושא הנ"ל, לא מזיז לך את קצה החישמוק? אויה, האנושות!

HeavenlyB

New member
מרוב התלהבות שלחת פעמיים ../images/Emo13.gif

כן, זה קורה פעם בכמה חודשים שאני שולח הודעה ב-Housequake. אל תדאגי, לפחות לפי התאור שלך הפרצוף צריך להיות מעניין
ודבר נוסף, את מארחת לי חברה בפורום, והעובדה ששמעתי את הקול שלך אומרת שאני לא מדמיין ואני אכן לא לבד בפורום. אז את הרשימה הטובה שלי (לא שאני שומר רשימות).

grillo1

New member
ואם כבר הזכרת את ניר...

החנטריש מבטיח כבר למעלה משנה עוד מסיבה(אלא אם כן היא כבר התקיימה ולא הייתי מודע לכך..)ובינתיים-גורנישט !! האם הוא עסוק בלהוסיף אייקון נוסף של פרינס על גופו החסון לפני שהוא מארגן את המסיבה הבאה? ראבאק !!(דאם,אולרדי)

החיבור

New member
עידכון נוסף בקשר ל - CAT

שימו לב ל"ידיד/ה" המסתורי/ת והפרטים הנוספים שנכתבו פה אודותיה. אני חייבת לציין שאני לוקחת את הכל בהסתייגות. נראה לי שיש כאן קצת יותר מדי הסגרה של פרטים אינטימיים, בשביל מישהו שמגדיר עצמו ידיד/ה שלה... אם לי היו כאלו חברים, הייתי יורה בהם אחד-אחד.

HeavenlyB

New member
רגע רגע רגע

אז אם הבן שלה הוא בן 23, אז הוא לא של פרינס. אז אני לא מבין מה הולך פה. קודם כל, אם זו היא, אז אני שמח לשמוע שהיא חיה, קיימת ונושמת. היא הרקדנית האהובה עליי מכל הרקדניות שאי פעם היו לו. אבל כל סיפור התביעה לא מובן לי. ולמה את עדיין לא על אוטובוס לכיוון ירושלים? זה גם כן לא מובן לי.

למעלה