מצאו את ההבדלים
ש שושן פרא New member 13/10/06 #2 ושוב הוכחנו, שכל העיתונאים מאניאקים חוץ מאלה שכותבים ב"רוטר-נט" וב"מקור ראשון"
א אלי ו. New member 13/10/06 #4 זה מה שטוב בריבוי אמצעי תקשורת כך אפשר ללמוד על אירועי היום מזוויות שונות.
H hillelg New member 13/10/06 #9 תשובה בגוף ההודעה אצל הרעים זה בזום קצת יותר גדול. (לא שאני זוכר מה אצל מי, אבל בכל מקרה זה לא משנה).
תשובה בגוף ההודעה אצל הרעים זה בזום קצת יותר גדול. (לא שאני זוכר מה אצל מי, אבל בכל מקרה זה לא משנה).
א אטיוד5 Active member 13/10/06 #10 עדיין לא הבנתי (אני דווקא כן זוכר מה שלא הבנתי קודם, אבל בכל מקרה זה לא משנה).
א אלי ו. New member 13/10/06 #11 סאבוב (למרות שאני חושב שכן הבנת) גם באתר של מעריב וגם באתר של ידיעות הידיעה מופיעה עם אותה תמונת אילוסטרציה וכמעט אותו כיתוב. נראה כאילו אחד העתיק מהשני או שניהם העתיקו מאותו מקור.
סאבוב (למרות שאני חושב שכן הבנת) גם באתר של מעריב וגם באתר של ידיעות הידיעה מופיעה עם אותה תמונת אילוסטרציה וכמעט אותו כיתוב. נראה כאילו אחד העתיק מהשני או שניהם העתיקו מאותו מקור.
ה החכם והתם New member 15/10/06 #21 ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif יש בעולם הזה משהו יותר נעים מחורף? א געזונטע וינטער