איזה דמיון ! ענק
ה הגולש באינטרנט New member 28/2/09 #40 שחקן ישראלי ../images/Emo185.gif כיום משחק בטלנובלה היומית של HOT 3, "חשופים", כרגע זו העונה השנייה והוא שיחק גם בראשונה. בנוסף גם שיחק בקומדיה בת 2 העונות של לוגי "המובילים". וכן, הוא דומה לאיגור בטירוף...זה באמת אחד המפחידים.
שחקן ישראלי ../images/Emo185.gif כיום משחק בטלנובלה היומית של HOT 3, "חשופים", כרגע זו העונה השנייה והוא שיחק גם בראשונה. בנוסף גם שיחק בקומדיה בת 2 העונות של לוגי "המובילים". וכן, הוא דומה לאיגור בטירוף...זה באמת אחד המפחידים.
I IפסטרמהI New member 28/2/09 #23 מעיין יפה מאוד אבל הרבההה פחות יפה.. לפחות לדעתי.. אבל זה כבר עניין של טעם אז אין מה להתווכח על זה P:
מעיין יפה מאוד אבל הרבההה פחות יפה.. לפחות לדעתי.. אבל זה כבר עניין של טעם אז אין מה להתווכח על זה P:
ג גמבה מתולתלת New member 28/2/09 #27 רק אני לא רואה דמיון בין בר למעיין? שתיהן יפות (בר יותר, ברור), אבל הן לא ממש דומות. שתי בלונדיניות, רזות, עיניים קטנות, בזה זה נגמר.
רק אני לא רואה דמיון בין בר למעיין? שתיהן יפות (בר יותר, ברור), אבל הן לא ממש דומות. שתי בלונדיניות, רזות, עיניים קטנות, בזה זה נגמר.
I ishba New member 28/2/09 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואו זה קורע !!!!! אבל נראה לי שלמיכל יש פחות בשר בתכלס
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואו זה קורע !!!!! אבל נראה לי שלמיכל יש פחות בשר בתכלס