מפת SR וגיוס לצבא

jes899

New member
מפת SR וגיוס לצבא

בסד

רציתי לשאול אם לדעתך יש איזכורים במפת SR לגיוס לצבא.

וגם רציתי לדעת מה האומר
הפלוטו בצמידות אופק בSR
ושמש -ונוס צמידות

jes899

New member
עוד שאלה אם אפשר

אולי השנה מתגייס לצבא וזה משהו שהייתי צריך לעשות לפני שנתיים ואני מבואס כי לפני שנתיים היה לי ממש חשק וממש התאים לי הגיוס מכל מיני גורמים וגם הייתי בכושר ממש מעולה, ועכשיו אין לי לא את שניהם ואני אפילו בחולשה גדולה. יש מעברים של העלאת מורל או ביטחון הבנתי שזה עניין פלוטוני

ובכן..

שירות בצבא הוא סוג של חוויה אישית שאי אפשר לראות אותה במפה האסטרולוגית. יתכן והחוויה הזו תתואר כשתווצר זוית פעולה בין סטורן לאופק - שים לב לזמן שבו אתה אמור להיות מגויס - אם בכלל - ואם בפרק הזמן הזה אכן נוצרת זוית בין סטורן לאופק. מכיון שהוא בעקרב אופי הזוית יהיה חיובי בעיקרון.

לגבי פלוטו בצמידות לאופק - כשיעלה על האופק אפשר יהיה לבטא רגשות עוצמתיים שלא קיבלו לגיטימציה עד עכשיו, ובכלל לחוות את החיים בעוצמה רבה יותר, הן ממקום של לבטא צורך בצמיחה אישית עוצמתית והן ממקום של ביטוי רגשות שליליים כמו כעס או תסכול שעד כה שכבו מאחורי הקלעים והיה קשה לבטאם באופן פתוח וחופשי.

um1111

New member
שלום יאיר, במפת ה SR שלו פלוטו מופיע בבית

12, לפי הבנתי הכוכבים במפת SR נותנים מבט כללי על כל השנה (איזו מן שנה זו תהיה וכד') האם יש השפעה להתקדמות של הכוכבים בתוך מפת הSR?

תודה מראש
UM

יש השפעה לכל דבר על כל דבר

אבל היא בעיקרון השפעה חלשה יותר. פלוטו אולי יהיה חלק מהזמן בבית 12 אבל בהמשך יעבור מתישהו לבית 1 ונראה לי שזה מסמל באופן מצוין את התהליך הזה: מעבר לבגרות עם סטורן, ומעבר להוצאת האנרגיות העוצמתיות ביותר ולמתן לגיטימציה להן עם פלוטו.

um1111

New member
אז במקרה שלי, ליופיטר שנמצא בבית 12

בתחילת שנת הSR יש השפעה שונה כאשר הוא עבר לבית 1 במפת ה SR? אני הבנתי שיופיטר בבית 12 במפת SR נותן מעיין הגנה מסויימת על פני כל השנה, אבל עכשיו שהוא התקדם
לבית 1 האם ההגנה נעלמה?

תודה מראש,
UM

הממ..

איך הגעת לזה שיופיטר בבית ה 12 נותן הגנה מסויימת או הגנה בכלל? זו הפעם הראשונה שאני שומע על התיאוריה הזו. בבית הראשון הוא גורם לך להיראות אופטימי ופתוח מול העולם, ובבית ה 12 - לפגוש את הפחדים שלך מצמיחה והתרחבות. בשני המקרים - יופיטר לא אקטיבי מאוד אלא אם אתה תעשה משהו בנידון.

um1111

New member
יאיר, קראתי על ההגנה של יופיטר בבית 12

בשני מקורות, מצורף לינק למקור אחד (עמוד 8, הפסקה לפני אחרונה)
http://timecycles.com/interpreters/samples/Shea_SolarReturn_Study.pdf

אני מבין השנה את המשמעות של התמודדות עם הפחדים מצמיחה והתרחבות. רציתי לשאול גם לגבי מיקומו של מרס בבית 4 ב90 מעלות לשמש בבית 12 ו 180מעלות לנפטון.
האם מדובר בכעסים מול ההורים (בעיקר האב) וגם כעס על נושא הקריירה?

תודה מראש
UM

חומר מעניין אם כי אני לא ממש מסכים איתה

קצת רומנטי לחשוב על יופיטר כאביר שמגן על בית 12.. ומאוד אמריקאי.
. מרס ב 90 מעלות לשמש אכן יכול לבטא סוג של כעס ואי הסכמה של האב עם הדרך, כמו גם שוני מהותי בין סוג ההתנהלות הביתי לזה הקרייריסטי כשבית 10 נמצא ממול. יתכן ששווה לנטרל את הכעסים עם האב או לפחות להפוך את הדיאלוג אותו להרבה יותר הרמוני ומודע, כחלק מתהליך ההתפתחות האישי בכל הנושאי כולל נושא הקריירה: אל תשכח גם שבית 10 מייצג את דמות האם, ויתכן ושבעקיפין יש גם תסכול וכעס עליה אם כי יתכן שלא ממש מודע, כמו ילד שמרגיש שאיכשהו נאלץ להשאר בבית או בחוויות הבית לפני שהוא מעז ויוצא החוצה אל העולם, אבל מעדיף לכעוס על ההורים במישרין או בעקיפין מאשר לפעול בעצמו. יתכן גם שזירת הפעולה והעשייה זקוקה לסוג של מרד ביתי כזה או אחר גם כסוג של קוד התנהלות רגשי בהמשך, כחלק מההתפתחות האישית.

um1111

New member
יאיר, תודה. המיקום הזה של מרס

עולה באותו קנה עם כירון בבית 4 במפת הלידה שלי ובתקופה האחרונה אורנוס מגהץ אותו.

UM

למעלה