מפת פגישה ראשונה

OneToughCookie

New member
מפת פגישה ראשונה

היי, אשמח לעזרתכם

צירפתי מפה, מדובר במפת פגישה ראשונה של טיפול שאני מקווה שיהיה ארוך ומוצלח.
זה נשמע מגוחך, אבל זה חשוב לי מאוד.

רציתי לדעת אם העובדה שהירח במעלה ה-21 והאופק במעלה ה-28 מרמזת שהקשר לא יהיה ארוך טווח?
ירח בגדי מעיד על חוסר בחום ורשמיות יתר בקשר?
מה משמעות אופק בעקרב בהקשר של טיפול, בריאות ונפש? והשליט בבית 2 בהיבטים של 90 לאוראנוס, מרקורי ושמש?
מה משמעות שליט בית הבריאות בבית 9? ומרס בבית 12, בית הנפש?
שליט האופק כלוא? בית 8 כלוא?

מה ההתרשמות הכללית?

אשמח אפילו להתייחסות חלקית לשאלות ששאלתי.

תודה רבה,

עוגית.

OneToughCookie

New member
תודה

אשמח אם תפרטי קצת יותר

כמובן אם הדבר אינו פרטי מדי (ממילא איננו מכירים אותך) המדובר בטיפול שלך שהתחלת אותו? או טיפול שאת נותנת למישהו אחר? תני לנו עוד פרטים כדי שאפשר יהיה להתייחס.

OneToughCookie

New member
היי, אפרט

מדובר בטיפול שלי, שאני מקבלת, נוגע לבעיה בריאותית שסובלת ממנה, מטפל במרכיבים הנפשיים והגופניים של הבעיה.
אתחיל אותו בשבוע הבא. וכ"כ חשוב לי שיצליח שאני שוקלת לדחות את מועד הטיפול הראשון כי המפה נראית לי לא מוצלחת. (תגיד אתה אם זה מטורף מדי.)

Y. Welis

New member
זו בעיה כבדה ו'מרושתת' - קשורה לשלל דברים

לעיתים קרובות בלי קשר למה שהצית אותה מלכתחילה.

יש לה פוטנציאל סכנה גדול וגם אם הטיפול יעבוד, האובססיה תמשיך ללוות שנים רבות.
כך שכדאי מאוד לרצות שהטיפול יצליח, בלי קשר לסיכויים.

OneToughCookie

New member
פגישה ראשונה

שיחת הטלפון הראשונה בינינו יכולה לייצג את התהליך של הטיפול או רק מפגש פנים מול פנים?

שאלה טובה

לדעתי שיחת הטלפון הראשונה היא זו שפותחת את התהליך. הייתי עושה לה את מפת הדיאלוג עם המטפל והצלבת המפות, להלן 'הטיפול' כיחידה עצמאית, בלי קשר לאדם המטפל.

הרבה שאלות

אבל לדעתי ההתייחסות שלך אינה מדויקת. למשל.. אם זו היתה מפת הטיפול שלי - הייתי עושה אותה, ואז מצליב עם המפה שלי ורואה את הדיאלוג שלי עם הפגישה הזו ועם הטיפול בכלל.

אגב, תרגישי נוח - זה לא מגוחך כלל, ואפילו אני עושה זאת לפעמים כדי לקבל אינדיקציות.

ושוב - מפת הצלבה אישית שלך עם המפה הזו, תתן לנו אינדיקציה ברורה יותר לגבי הדיאלוג שלך עם הטיפול ובעיקר עם הפגישה הספציפית.

למעלה