מפת דרכים!!!!

Deathatred

New member
אזפשוט תפסיק להבין ולהצדיק את הטרור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=294&msgid=16037945

ricardo18

New member
ואתה תפסיק לקרוא להשמדת כל הכושים

בעולם. (מבין את הנקודה?)

Deathatred

New member
שחור על גבי לבן

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=294&msgid=16037945 קיבינימט, זה שהם עניים לא נותן להם תירוץ לרצוח כמו ברברים.

ricardo18

New member
שום קיבינימט, מעולם לא ראית שום

תמיכה של אף אחד מאיתנו בטרור. הסברתי רק, שתופעות כמוך וכמו המתאבדים הפלשתינים הם בבסיס תוצר של מצב בטחוני\כלכלי קשה.

Deathatred

New member
אם כך הסבר לי

למה באופקים לא מפוצצים אוטובוסים? למה האתיופים לא יוצאים עם מקלעים וטובחים עשרות ערבים? למה הטיבטים לא רוצחים זקנים, נשים וטף? למה רוב המחבלים המתאבדים הפלשתינים באים דווקא ממשפחות מבוססות יחיד שלא שררו בהן תנאי עוני מחפיר?

ricardo18

New member
א. בטח לא הכל קשור במצב

סוציו-אקונומי. המצב הכלכלי הוא רק טריגר. מניעי המתאבדים מורכבים יותר ממה שנדמה לך. הם לא שליחי גרגמל. ב. יש עוד מרחק רב בן ג'בליה לאופקים.

Deathatred

New member
ושוב אני שואל

למה רוב המחבלים המתאבדים הפלשתינים באים דווקא ממשפחות מבוססות יחיד שלא שררו בהן תנאי עוני מחפיר? איזה מצב כלכלי היווה טריגר עבור אותן משפחות מבוססות וילד שלומד באוניברסיטה ללכת ולרצוח יהודים?

yeshgvul

New member
מבוססות לא קונה חסינות

מהתעללות במחסום או מירי למוות באחיינית שלך מול עיניך. חוץ מזה, אם אתה טוען טענה כל כך יומרנית, תגבה אותה בעובדות.

master simon

New member
אתה מעשים את הצבא בדברים

שהנאצים עשו למה שהצבא יהרוג איזה מישהו? זתם שיעמם לאיזה חייל אז הוא אמר לעצמו בוא נהרוג ת'ערבי הזה? תתפלא הצבא שלנו לא כמוכם

master simon

New member
אתה באמת רוצה שאני אתחיל

לספר על הלינצ'ים שאתם עשיתם? אתה באמת רוצה? הרי שנינו יודעים שאם אני אתחיל אני לא אגמור

ricardo18

New member
שמור על מילותייך. ישגבול רחוק שנות

אור מלתמוך בלינץ', עליך בהחלט לא ניתן לומר אותו דבר.

yeshgvul

New member
../images/Emo132.gif שמעון, עמוד בפינה

מדוע לא הכנת את הפרק על אומנות הרטוריקה שהתבקשת אתמול להכין ?

מענין....

אבו מזאן טוען שבלי זכות השיבה לא יהיה הסכם שלום ואילו אתה טוען בשמו כי הוא יודע אחרת אתה בטח יודע יותר טוב מכל אחד אחר מה חושדב האחר..... יופי!! למה שהמציאות תפריע?! באמת למה? אבו מאזן חושב [ןהוא צודק] שהפיגועים אינם משרתיםבעת הזו את מטרת הפלשתינים לכן הוא גם פועל ונקוןה שיצליח] שיהיה פסק זמן של הפיגועים אבל אל לך לבלבל זאת עם מטרתיו עליהן הוא מצהיר חזור והצהר בפני עמו

yeshgvul

New member
../images/Emo23.gif שלמי תודות

לפותח את סגור ליבו, שדן בכל שאלה לעניין, ונמנע מסיסמאות. זכור שכל מה שאתה אומר מחייב רשמית את ממשלות ישראל. גורל העם על כתפיך. עלה והצלח !

yeshgvul

New member
זה נכתב ל DEATH

אני פשוט משוכנע שהאיש הוא מאושיות המדינה, נושא תפקיד רשמי בכיר. אחרת, היה מרשה לעצמו לשתף אותנו בתכניות המדיניות שלו, ולא לחשוב שכל מה שהוא מגלה עשוי למוטט את ישראל

yeshgvul

New member
תפיסה איטית - מאת גדעון ספירו

תפיסה איטית הידד: ראש הממשלה שרון אמר בישיבת הממשלה ולאחר מכן בסיעת הליכוד כי אי אפשר לשלוט לאורך ימים על שלושה מיליון פלסטינים. זה לא טוב לישראל, אמר, וזה גם - שומו שמיים - לא טוב לפלסטינים. אני בהחלט מתפעל מכך שראש הממשלה הגיע סוף סוף לעמדה שהיא כה מתבקשת בהתאם לעקרונות השכל הישר. אולם אני מוטרד מכך שיש לנו ראש ממשלה עם תפישה כה איטית. הוא נזקק ל-36 שנים כדי להגיע למובן מאליו. אם זהו קצב תבונתו של האיש, אנו צפויים עוד לצרות הרבה. יש כאלה שראו בהחלטת ממשלת שרון הימנית לקבל את מפת הדרכים, הקובעת את חלוקת הארץ והקמת מדינה פלסטינית, אות המבשר את פעמי המשיח. אינני שותף בשלב זה לקולות האופטימיים. מעבר לסיפוק שאני חש מכך שאנשי ימין הואילו בטובם להכיר בעקרון חלוקת ארץ ישראל-פלסטין לשתי מדינות, ומעבר לשמחה המציפה אותי בראותי את ראשי המתנחלים מתעצבנים לנוכח חששם כי מפעל האפרטהייד שהקימו ילך קיבינימט, כדברי החבר'ה, יש בהחלט להתייחס בחשדנות רבה לשרון. האמת איננה נר לרגליו, כפי שקבע גם בית המשפט העליון כאשר דחה את תביעת לשון הרע שהגיש שרון נגד עיתון "הארץ". המדינה הפלסטינית עליה חולם שרון, דומה למפת הבנטוסטנים של דרום אפריקה, כפי שהציג לפני מספר שבועות העיתונאי עקיבא אלדר במדורו ב"הארץ". גם הפעולות היומיומיות של כוחות הכיבוש (צבא ומתנחלים) בשטחים הכבושים, שעוסקים בניתוק מקומות יישוב פלסטינים אחד מהשני, בסלילת כבישי אפרטהייד, בהמשך בנייה בהתנחלויות, כפי שמשרטטת העיתונאית עמירה הס במאמרה השבועי ב"הארץ" (28 במאי 2003), מחזקים את החשד כי ההצהרות המילוליות של שרון והחלטות הממשלה בדבר קבלת מפת הדרכים, הינם מס שפתיים שנועד לרצות את הקהילה הבינלאומית בכלל, ואת הנשיא בוש בפרט. לי אין ספק ששרון מקווה ופועל לכך, שגורל מפת הדרכים יהיה כגורל כל התוכניות האחרות שעלו ושבקו. הוא מחפש דרך להפיל את אשמת הכישלון על הפלסטינים, וכך לחמוק מהלחץ הבינלאומי המוטל עליו עתה. יובן מכאן, כי שמחת היונים מוקדמת. הכל תלוי בסופו של דבר בנשיא בוש, באיזו מידה הוא באמת מעוניין במימוש התוכנית, באיזו מידה נישבה בנכלוליות של שרון, באיזו מידה הוא עצמו שותף לנכלוליות זו, ואם יהיה מוכן להפעיל על שרון אותו לחץ בלתי מתפשר שהפעיל על סדאם. אם יהיה מוכן לכך, אזיי לא יעזור לישראל דבר, והיא תפנה את השטחים הכבושים בלי חוכמות. דרך אגב, אם יהיה פינוי, אפשר יהיה לחסוך את התמונות של פינוי מתנחלים כפי שהיה בסיני בעקבות הסכם השלום עם מצרים. די לישראל שתגיע להסכם שלום עם הפלסטינים הקובע כי המתנחלים יהיו חלק מהמדינה הפלסטינית, שהקיץ הקץ על זכויות היתר שלהם, שההתנחלויות תהיינה פתוחות למגורי פלסטינים, בכדי להבריח את כל הגזענים במנוסה חזרה לתוך מדינת ישראל, בלי לשלם להם פיצויים. שהרי הם חייבים לשלם לעם ישראל פיצויים על המיליארדים שסחטו מאיתנו בעשרות שנות הכיבוש, כדי שהם יוכלו לחיות בוילות שלהם.

למעלה