מפת דרכים!!!!

מפת דרכים!!!!

האמת שהיתפלאתי שהממשלה תמכה במפת הדרכים... נראה לי שתומכי הליכוד מחוממים עכשיו על שרון... אבל אני מרוצה!!! בכל אופן הממשלה נהפכה לשמאלנית? עדיין ימנית? מרכז? או מה?

iceviper

New member
זו הטרגדיה שלנו

עד לפני שנים אחדות רק השמאל הקיצוני דיבר בקול רם על מדינה פלסטינית,והנה אבי ההתנחלויות מדבר על הכיבוש המשחית,כאילו שאורי אבנרי בכבודו כותב לו את נאומיו. ובכן,שמאלנית קיצונית היקרה: ניצחנו בנקודות,ובינתיים נסתפק בזה.נקווה שבבחירות הבאות זה יתבטא גם במנדטים.

master simon

New member
הוכח (שוב) שרק הימין יכול

להביא שלום בטוח ולא מלחמה בטוחה כמו אוסלו

yeshgvul

New member
הכושי לא הפך את עורו

שימי לב שההחלטה התקבלה בתוספת סייגים שמעקרים אותה מכל תוכן. וגם זה רק בגלל לחץ אמריקני. אבל אם האמרקינים ימשיכו ללחוץ זה יוביל את שרון לדילמה.

Deathatred

New member
כשהפלשתינים יוותרו על זכות השיבה

תחזור אלי. עד אז אני שולח אותך לפורומים הפלשתינים באינטרנט כדי לשכנע אותם לוותר על השיבה ועל זכות השיבה. טיול נעים.

yeshgvul

New member
כנראה טעית באשכול

בכל מקרה, אני מתפעל שוב מכך שאתה בן שיח מפורט וכן, שיש לו דברים מעניינים להגיד בנושא המזרח התיכון העתידי חוץ מסיסמאות על "להיכנס בהם" ומהוצאת דיבה.

Deathatred

New member
ללא ויתור על השיבה וזכות השיבה

לא יהיה שלום, וכדאי שתכניס את זה טוב טוב לראש שלך.

ricardo18

New member
אף אחד לא מצפה שמפת הדרכים

תסתיים בקבלת זכות השיבה. רד מזה. גם אבו מאזן יודע שזה לא ראלי. בדיוק כפי שאף אחד לא מצפה שמזרח ירושלים תשאר בידינו, אבל הצמרת המדינית יודעת שיישום מפת הדרכים פירושו גם ויתור על חזקה במזרח ירושלים.

ricardo18

New member
הציבור הפלשתיני נמצא במצב קשה יותר

מהרחוב הישראלי, ולכן הימין בו חזק יותר. מה לעשות. צריך פשוט לקבוע עובדות בשטח, לקדם את התהליך, התמיכה תבוא מתוך שני העמים ברגע שיהיו סימנים להתאוששות המצב הביטחוני והכלכלי.

Deathatred

New member
אתה יכול להמשיך להבין את המרצחים

ולהגיש להם יין וגבינות אחרי שסיימו לשחוט אם ושני ילדיה. אני הייתי עוצר בעדם ומונע מהם את הרצח. זה ההבדל ביני לבינך, או בין האנשים המוסריים לשמאל הקיצוני.

ricardo18

New member
יופי. תצטרף למסטר סימון ותברברו

שטויות אינפנטיליות כמו אלו אחד לשני.

Deathatred

New member
למגינת ליבך הטרור יפסיד

ויחד איתו יפסידו המרצחים ערפאת, ברגותי ויאסין.

ricardo18

New member
למה אי אפשר לנהל בפורום מרצ ניהול

נורמלי ופורה במידה מינימאלית, בלי שכל מיני אפסים יאשימו את תומכי מרצ בתמיכה בטרור?

Deathatred

New member
למה אתה לא יכול להיות שמאלני

בלי לתמוך בטרור? נמאס לי מזה שאתה תמיד מנסה להצדיק ולהבין את המרצחים הפלשתינים.

ricardo18

New member
אתה צודק.

לחתום כל דיון ב"אבל אתה תומך בטרור ואני לא" זה גם מאוד בוגר.

למעלה