מפת באגואה

• פותח הנושא Q4U
  • פורסם בתאריך

Q4U

New member
מפת באגואה

שלום, מעיון בספרים נוכחתי שהצירים צפון-דרום, מזרח-מערב מופיעים כצירים המרכזיים בתוך 9 המשבצות של מפת הבגואה והצירים צפון מערב-דרום מזרח, דרום מערב-צפון מזרח כצירים האלכסוניים. איך נוהגים לקבוע את האיזורים כאשר צפון-דרום, מזרח-מערב הם הצירים האלכסוניים בדירה? תודה.

שלום Q4U ../images/Emo20.gif

לא מדוייק... בדיקת הכיוונים בבית נעשית ע"י מצפן, כך שכיוון הוא כיוון וכשזה יוצא באלכסון, אז זה באלכסון. צפון הוא תמיד בצפון ולא לפי הבאגואה. פרישת הבאגואה נעשית מהכניסה לבית ובלי קשר לכיוונים. רק לעיתים רחוקות אפשר למצא התאמה בין הכיוונים לבאגואה. יום נעים

חנץ

New member
אז בעצם את המפה שמים לפי הכניסה

לבית ולא לפי הצפון? כי אני הבנתי שצריך לשים אותה לפי הצפון וללא קשר להיכן הכניסה נמצאת. ואם זמים לפי הכניסה אז איך בעצם? האם שמים את משבצת 9 כשהיא על הקיר של הכניסה? אצלנו הכניסה היא במערב הבית, בפינה הדרומית.

חן, את מפת הכיוונים

פורשים לפי הכיוונים את הריבוע פורשים מהכניסה לבית. לשלב ביניהם יהיה מסובך... נראה לי שהתבלבלת...לא נורא,
האם קראת פעם את ההסבר שלי לריבוע הקסם? לא הבנתי מה כוונתך, "הכניסה היא במערב הבית, בפינה הדרומית"... זה מערב או דרום או דרום מערב? ערב נעים

חנץ

New member
אוקיי, הבנתי,

אבל נראה לי שביום רביעי אני אקח את תכנית הבית למדריכה שתראה לי בדיוק איך לעשות זאת, על מנת להיות בטוחה. והכניסה לבית (לבית העתידי ולא לנוכחי) היא לכיוון מערב, כלומר הדלת נמצאת בקיר המערבי של הבית, אבל היא נמצאת בקצה הדרומי. היא לא פונה לדרום אלא רק נמצאת בקצהו הדרומי של הקיר המערבי.

חנץ

New member
התבלבתי, אני לא פוגשת מדריכת פנג שו

שואי ביום רביעי אלא מדריכה מתחום אחר, באסה. אביבה, יש אפשרות שאני אעביר לך את תכנית הדירה ותומרי לי איך למקם את המפה?

חנץ

New member
טוב, אני אעשה את זה...

אבל רק בהמשך השבוע כי אין לי סורק, אז אני אסרוק אצל ההורים. תודה

למעלה