מפתיע

taliso

New member
מפתיע ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכן אז ככה זוכרות שסיפרתי לכן על כך שלשחר קשה בזמן האחרון עם הבקרים בגן שהתחיל לו לפתע הבכי ולהגיד לאבא ביי ביי אז היום קמנו אמרתי לו ביי מתוקי תן לאמא נשיקה אז הוא נתן לי אמר לי אני רוצה ללכת לגן שעשועים לא לגן אמרתי לו למה? גם בגן יש גן שעשועים לא טוב לך בגן? אז הוא אמר שטוב אבל הוא רוצה ללכת לגן שעשועים אמרתי לו לאחר שתחזור מהגן אני אקח אותך לגן שעשועים אני ואבא שאלנו אותו איזה מתקנים יש, וגם אתמול ממש ישבנו אני והוא ודיברנו על מה עושים בגן ועם איזה גננת הוא יותר נהנה גיא - בעלי אבא של שחר סיפר לי ששחר היום אמר לו "אבא ביי ביי ונתן לו נשיקה" גיא סיפר לי שהוא אמר לשחר בוא לחלון תראה אותי נוסע באוטו לעבודה ותעשה לי שלום מהחלון אז שחר הרים את הראש לנשיקה (מתוק שלי ) אמר לאבא ביי ביי איזה הרגשה טובה זה עושה להתחיל את היום כך. מעניין מה גרם לשינוי כי אין לנו מושג

לאה_מ

New member
הפתעה נעימה ../images/Emo13.gif

לא יודעת מה גורם לשינוי, אבל אצל ילדים יש לפעמים תקופות משבר בגן שחולפות בלי שיהיה שינוי ניכר לעין. הרי גם שחר היה הולך בשמחה לגן לפני שהתחיל המשבר האחרון, נכון? אז עכשיו הוא כנראה נגמר. איזה כיף לכם
(עד לפעם הבאה
).

taliso

New member
תודה - זה כייף שזה מסתדר

האמת שאתמול הגעתי לגן ושאלתי את הגננת "האם קרה משהו בזמןן האחרון? אז היא אמרה לי לא למה? אמרתי לה כי פשוט נורא קשה לשחר בבוקר, אז היא אמרה לי כן אני יודעת קשה לו להיפרד מאבא בבוקר, אבל אחר כך הוא בסדר גמור משחק עם הילדים משתתף וכו'." אז בכל זאת כאשר באנו הביתה ישבתי (כמו שהמלצתן) לא שאלתי אותו רק איך היה בגן אלא אמרתי לו אמא היתה היום בעבודה וסיפרתי לו בדיוק מה היה ודרך זה שאלתי אותו שאלות. אמרתי לו לאמא התחשק לקחת הפסקה והתנדנד בנדנדה - לך יצא להיות היום בנדנדה, אם כן עם מי והוא ממש סיפר לי. וגם הזכיר לי שילד בגן לפני חודשיים פתח את הגבה וסיפר לי בפרטים שירד לילד דם והוא בכה. הבנתי שזה הכיוון לא לשאול רק אותו אלא דרך הסיפור שלי לשאול אותו. ממש תודה גרמתם לי התבוננות אחרת על שאילת שאלות וצפייה לתשובות. כייף שיש כאן את האפשרות הזאת ללמוד מנסיון של אחרים

למעלה