מפתיע אתכם

ssyוM

New member
מפתיע אתכם ../images/Emo35.gif

קראתי את הכתבה שפורסמה היום ב"ידיעות אחרונות" אודות הפאזל הגדול ביותר בעולם . שם צוין שישראל היא מקום 5 בעולם בצריכת פאזלים ... מה אתם אומרים על הנתון הנ"ל

חניר35

New member
ויפתיע לראות מחר תוכנית בוקר של ערוץ10../images/Emo35.gif

תומר אני והפאזל נופיע
כולם מוזמנים.

ssyוM

New member
יפה יפה ../images/Emo70.gif

כל הכבוד
, אני אצפה בתוכנית ...

GreenShine

New member
איזה יופי!

אני רוצה גם לראות! באיזה שעה זה? מקווה שאני לא בבצפר..

123נעמי

New member
איזה יופי - מתי ../images/Emo35.gif

יש לך מושג באיזו שעה? כל הכבוד - נהדר
מחזיקה אצבעות

GreenShine

New member
האמתי..

(אולי פשוט לא סמתי לב קודם) לא מפתיע אותי..בזמן האחרון אני רואה המון צריכה של פאזלים ופתיחת יותר רשתות המוקדשות רק לפאזלים..והמחירים כל הזמן עולים אז אני מניחה שיש הרבה יותר צורכים מהרגיל לאחרונה.. זה משמח! לפאזלים יש המון תכונות טובות ואני שמחה שיותר ויותר אנשים מבינים את זה. אני רואה אנשים שבחיים לא חשבו להרכיב פאזל כי זה משעם,זה לילדים קטנים או כי סתם לא עלה בדעתם,הולכים קונים פאזלים ונהנים מהם מאוד! בהתחלה אנשים שאני מכירה היו אומרים לי שאני מתעסקת בשטויות ושאני סתם מבזבזת זמן,אבל לאחורונה בחלק מהמקרים זה להיפך-אנשים אומרים כל הכבוד על הרכבת פאזלים כי זה מפתח את הראיה התלת מימדית,הזיכרון (לא סתם נותנים לילדים קטנים להרכיב פאזל..) ושלא לדבר על כמות ההנאה..
רק הבאסה,כמובן,אלה המחירים..כבר יותר זול(בחלק מהמיקרים)נראה לי להזמין מחו"ל..מקווה שהחברות והחנויות יתרסנו קצת ויורידו טיפה את המחירים למשהו סביר יותר.. ובזמן ההמתנה,מקווה לסיים בינתיים את הפאזלים בבית
יום טוב!

123נעמי

New member
קצת מפתיע ../images/Emo12.gif

נהדר לשמוע שיש הרבה חברה בארץ שאוהבים את התחביב הזה. איפה הםםםםםםםםםםם???????.. מפתיע אותי הנתון הזה - אבל עושה הרגשה טובה. כל הכבוד

ssyוM

New member
גם אותי הפתיע ...

עם כזו פופולריות אנחנו אמורים להיות קהילה אינטרנטית גדולה יותר. אני אמצא את הדרכים לעשות זאת ...

למעלה