*מפתחת דיון*

חחחחחחחח לא ניתקלתי עד כה בכאלה...

היו לי עד עכשיו מורות צעירות שטרם השתגעו לי יש עוד 4 שנות לימוד מייגעות. /=

אוקיי....../images/Emo54.gif

אז כנראה שלא ממש ראיתי את כל הסרט...:/ כרגיל, הזכרון שלי גרוע. כי חצי מהדברים שלך שמעתי פעם ראשונה. אני רק זוכרת את הסוף...אז יכול להיות שזה די הקטע היחיד שראיתי...זה פשוט נראה לי מוזר אולי בגלל זה שראיתי רק את הסוף. כי איך שאת אומרת את זה זה גם נשמע נורא מעניין, אז עכשיו גרמת לי לרצות לראות אותו שוב (והפעם מההתחלה) ולנסות להבין עכשיו את הפואנטה.

גם אני עונה :)

1. המספריים של אדוארד (אני כל כך תקועה בסרט הזה) והשער התשיעי וגם הפסקול של איש מת משובח ביותר. 2. אהבתי את אל פצ'ינו המקסים שלי ואת הת'ר גראהם. 3. אני חייבת להודות,רומן פולנסקי יכול להיות מעניין. 4. הייתי מוסיפה מספר סצנות לחלון סודי. אגב,יצא מתורגם לבלוקבסטר, היום הייתי.. הייתי מוסיפה סצנות שימתחו את העלילה ולא יעשו את רובה צפוייה. כי האמת,ידעתי שמורט פסיכי,מתחילת הסרט,אבל לא ציפיתי למה שקרה בסוף

Wonka Depp

New member
אז ככה......

1. המספריים של אדוארד ,שוקולד,שודדי הקאריביים(נראה לי ששל צ'רלי והשוקולדה יהיה יפה.ניחוש) 2.לא יודעת ג'וני שיחק עם כל הרבה שחקנים שונים מכל הסוגים אז באמת שאין לי מושג. 3.אני יודעת שהשאלה היא איזה במאי הייתי רוצה שיעבוד שוב עם ג'וני אבל אני הייתי רוצה שהוא יעבוד עם קוונטין
אולי בגללל שהם לא עבדו אף פעם. 4.הסרט דוני ברסקו קצת נתקע בעיני ואפשר להוסיף לו קטעים.

אולי דני ילחין

לא יודעת בכל אופן,הייתי מתה לאיזה קרב אקשן סקסי בין אומה לבין ג'וני מואהאהאהאהאהאה! והאמת,דוני ברסקו זה סרט ממש טוב לדעתי -- ואני לא חושבת שהוא תקוע :) אבל זאת דעתי וזאת דעתך

Wonka Depp

New member
אני כן חושבת שזה סרט יפה....

וממש אהבתי את המשחק של אל פצ'ונו ושל ג'וני כמובן וכל מה שהוא עובר פשוט נראה לי שזה מתרחש טיפה לאט .אני אוהבת את הסרט הזה

חחחחחחחח ישר כשנודע לי על הסרט,

שאלתי בפורומים שונים מי ישיר בתור האומפה לומפה חחחחחחחחחחח קראת את הספר?

WallFlower

New member
../images/Emo132.gif

1. את הפסקול של שאיפות...הוא שולט...חוצמזה יש שם את Black Betty וזה שיר מצחיק וזו גם סצינה חמודה...וכמובן שאת הפסקול של שוקולד...וגם את פחד ותיעוב 2. ג'ון טורטורו או בניסיו...וינונה או קייט וינסלט(
...הטריילר הספיק לי...מישהו אמר אובססיה?) 3. לסה הלסטורם! שוב ושוב ושוב! 4. האיש שבכה...לאו דווקא סצינות שלו...סצינות שיזיזו קצת את העלילה...ובשוקולד עוד סצינות שלו...להאריך את הסצנה של הפייסטה! ג'וני, גיטרה, שיער מתנופף ברוח

אוי כן אוי כן!

הסצינה על האוניה של רו! הגיטרה!!! גהההההה!!! כל הסצינות שג'וני מופיע בהן בסרט הזה מושלמות
אה קייט! היא צריכה לעשות לג'וני ילד!

למעלה