*מפתחת דיון*

*מפתחת דיון* ../images/Emo88.gif

ובכן,הפעם לא אטריד אתכן בסקרים ובדיונים המטופשים שלי ואבקש מכן לדרג סרטים,הפעם אתאמץ ואתן לכן דיון ברמה גבוהה מרמתי הרגילה : (אל תצפו ליותר מדי
) 1. איזה פסקול מכל סרטיו של ג'וני אהבתן? (אל תירשמו לי רשימה..שניים שלושה) 2. לצד מי הכי נהנתן לראותו משחק? (בן ובת) 3. לאיזה במאי הייתן רוצות שיחבור שוב? (אל תגידו טים,זה כבר יקרה לבד) 4. איזה סצינה או שתיים הייתן מוסיפות לאחד מסרטיו על מנת שהעלילה תרוץ ולא תיתקע? (בלי סקס! או לפחות בלי הרבה...(ניקול אני מבקשת
) תתאמצנה! ) חחחח השתדלתי!

moran14h

New member
חחח טוב..

1.המספריים של אדוארד ושודדי הקאריביים.. 2. ליאונרדו דיקפריו וכריסטינה ריצ'י 3.ת'אמת..ששילוב נוסף של רומן פולנסקי עם ג'וני יכול להיות מאוד מעניין.. 4.לא הייתי מבקשת..

מה בלי סקס?!?!

סתם 1. שוקולד, איש מת, פחד ותיעוב בלאס וגאס, שאיפות וסליפי הולו 2. בניסיו דל טורו וג'ולייט בינוש 3. רומן פולנסקי 4. למעמקי הגיהנום הייתי מוסיפה כמה סצינות בינו לבין מרי קלי, זונה זונה, אבל לפחות לפתח קצת את המערכת יחסים בינהם שזה יראה קצת יותר עמוק

צודקת...../images/Emo54.gif

ואיש מת זה סרט מוזר.. כאילו בעיקרון ראיתי את כל הסרט נראה לי, אבל לא הייתה פואנטה ממש...כאילו זה סרט מוזר ושקט מדי.

זה מערבון...

אני חושבת שבגלל זה את אומרת מוזר כי אין הרבה מערבונים בקולנוע,וגם לא היו הרבה,בחמש עשרה שנים האחרונות אני אוהבת את הפסקול

יש פואנטה ועוד איך

כנראה שפיספסת אותה. וזה נוראי להגיד דבר כזה עוד על סרט של גאון כמו ג'ים ג'מרג'וש. אם לא שמת לב לסרט יש מלא סממנים של כל מיני תרבויות, במיוחד אינדיאניות. הסרט נקרא ככה בגלל שויליאם מהתחלה הוא כבר איש מת, הוא נקרא על שם משורר שמת והוא מגיע לעיירה זרה ועוינת בלי כסף ובלי כלום וכל הסרט מדבר על התפתחות שלו כדמות (שימי לב איך הוא התחיל כאדם פחדן שלא יודע אפילו איך להשתמש באקדח כמו שצריך לרוצח במנוסה שיורה בכל מי שעומד בדרכו ואפילו מקבל את זה כחלק מדרכו) וגם המאבק חסר האונים שלו כנגד המוות, הוא לא רוצה למות והוא מנסה לשרוד בכך שהוא יורה באויבים שלו ומנסה להשאר בחיים בזמן שNo Body מוביל אותו לשבט שלו כדי לשלוח אותו אל הנהר. באיזשהו שלב הוא כבר מקבל את המוות ואת היותו חלק מהטבע למרות שעד הרגע האחרון זה נראה כאילו קשה לו להשלים עם המוות שלו.

וואו

/= אני לא חושבת שהייתי יכולה לכתוב ככה,על כל נושא
אהבתי אחחחחחחח נשפך עליי תה רותח זין

לא נורא,שמתי קרח

איכס בגרות בלשון כל כך שונאת את המקצוע אבל שנה הבאה אני עושה וזהו :)

לא לשון, חיבור. חיבור עושים בי'ב.

לשון עשיתי בי' אחריי למידה עצמית כי המורה הזונה שלי ימח שמה לא רצתה להסביר לי (הייתי חסרה כל השליש הראשון והפסדתי חומר) אז לקחתי ספר ולמדתי לבד והוצאתי 88 שזה לא רע

הוצאת יותר ממני ../images/Emo54.gif

ואני בעיקרון כן למדתי בכל השנה... אולי זה כי המורה שלנו לא הייתה משהו...היא הייתה יותר מדי נחמדה ובקושי ידעה להסביר. כי קיבלתי במגן 97 ובבגרות 80 ככה (אני לא זוכרת כמה! וזה היה שנה שעברה! אוי זה עצוב.)

../images/Emo45.gif מדהימה

פשש נראה לי המורות ללשון הקימו קנוניה קונספירציה בלעכס כולן זונות ומכוערות

WallFlower

New member
../images/Emo2.gif...לא להכליל! המורה שלי ללשון

הייתה ממש חמודה... והיא אפילו הייתה מורה טובה...

כן וגם מורי היסטוריה פדופילים!

את כל המורים שהיו לי שנאתי במידה זו או אחרת שונאת את בית הספר מזל שסיימתי עם הזוהמה הזאת

למעלה