מפתחות

מוּסקט

New member
מפתחות

יש אנשים שמול דלת סגורה מיד הם מסתובבים והולכים. ויש אנשים שמול דלת סגורה מנסים את הידית וכשהם לא מצליחים - מסתובבים והולכים. ויש אנשים שמול דלת סגורה מנסים את הידית וכשהיא לא נפתחת, מחפשים מפתח... אבל המפתח לא מתאים הם מסתובבים והולכים. ויש אנשים שמול דלת סגורה, עם מפתח לא מתאים ביד מייצרים בעצמם מפתח חדש לפעמים - צריך ללמוד לייצר מפתחות.

מוּסקט

New member
אחח, אחח

אין כמו קצת אלימות על הבוקר
גם התעמלות, גם משחרר לחצים וגם פותח ת'דלת! איך לא חשבתי על זה קודם...

שריד

New member
ויש כאלו...

שמשאירים פתק מנוסח יפה... ובבוא היום כשהדלת נפתחת מזמינים אותם לבוא... אלו אנשים עם אורך רוח...

מוּסקט

New member
שיואו! איזה מנומס!

אני יושבת כאן וצוחקת על שלושת הסגנונות לפתיחת דלת שעלו כאן אחד שובר השני מחכה בנימוס והשלישי הלך לייצר מפתח - כי דיר-באלאק אם זה לא יפתח! חסר רק את זה שמנדנד לעוברים ושבים שיפתחו לו - כל כך מנדנד עד שפותחים לו רק על מנת שיפסיק לנדנד כבר... אבל אז לא בא לו להיכנס פנימה כי כל הפואנטה (וכל הכיף) היה בנידנוד לא ככה? יש עוד סגנונות?

שריד

New member
צוחקת ? מה את עוזי הפורץ החרדי ?

היה לנו פעם מדבקות על כל הדלתות בבנין כאשר גרנו בשכירות בפרדס כץ. במחשבה שניה, אולי הייתי קורא לו לעוזי... האם הייתי נשאר מנומס לאחר מכן ?

רמיקובה

New member
לא צוחקת בכלל.

פריצה יכולה להיות במובן המציאותי הפרדס כצי, והיא יכולה להיות במובן המטאפורי. אנשים שלא מעניין אותם הדלת הסגורה, פשוט פורצים.

מוּסקט

New member
זה מעניין...

דלת סגורה בשרשור הקליל הנ"ל כבר מתפרשת בשני דרכים. האחת [אליה התכוונתי] היא מכשול, מחסום או אפילו פתח להזדמנות כלשהי הרחוק מהישג-יד. השני, היכן שלא מעניינת הדלת, יכול להחשב מטרד. כאילו רוצה לומר: עזבו הזדמנות וזבבירים, אני צריך להגיע לצד השני וזהו. כל האמצעים כשרים.

שריד

New member
תמצית ההומור - קונקרטיות ומופשטות

מוסקט, כמובן שמכשול הוא העניין אבל תמיד נחמד לצחוק קצת על חשבון הקונקרטיות... אפרופו... דלתות... אותי תמיד לימדו שחבר של בחורה הוא דלת הזזה האמנם ?...

למעלה