מפרקית 293 בקו 5.

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
החריקות האלה הן של הצלחת המסתובבת

בכל סיבוב
ובמיוחד ביהודה המכבי היא חרקה במין צווחות כמו בכי. אגב לפני שבוע דיברתי עם הבן שלי בנייד, פתאום שאלתי אותו, תגיד לי אתה במפרקית? אז הוא אמר שכן ושאל איך ידעתי, אמרתי לו שאני שומעת חריקות ברקע.
החריקות האלה הן של הצלחת המסתובבת
בסיבובים.

אוהד11

New member
קו 72 אינו קו "אדום". הוא יוצא

אלונה, מה לא בסדר במפרקית הזו?
נסעתי עד לפני חודשיים הרבה מאד פעמים ולדעתי היא בסדר גמור... וד"א-קו 72 של דן אדום? מדי יום שישי אני נמצא הרבה פעמים בכיכר רבין ובשבועיים האחרונים ראיתי על הקו לפחות 5 אדומות וברצף. אפילו היום לפני שעה ראיתי על הקו את האדומות 7370, 7361 ועוד כמה שלא ראיתי את המספר שלהן... כנראה קו חדש שהוא אדום בדן...
קו 72 אינו קו "אדום". הוא יוצא
מכרמלית, משם גם יוצאים קווים 61 ו- 62, והרבה פעמים יש צורך בהכנסת רכב ל- "טור" או "חצי טור", ומאחר שהם נוסעים במסלול דומה, ו- 62 ו- 72 יוצאים מאותו מסוף בב"ב אז לפעמים רואים אדומה או מפרקית.

mister K

New member
7361 ו-7370

אלונה, מה לא בסדר במפרקית הזו?
נסעתי עד לפני חודשיים הרבה מאד פעמים ולדעתי היא בסדר גמור... וד"א-קו 72 של דן אדום? מדי יום שישי אני נמצא הרבה פעמים בכיכר רבין ובשבועיים האחרונים ראיתי על הקו לפחות 5 אדומות וברצף. אפילו היום לפני שעה ראיתי על הקו את האדומות 7370, 7361 ועוד כמה שלא ראיתי את המספר שלהן... כנראה קו חדש שהוא אדום בדן...
7361 ו-7370
שתי המכונות האלה שייכות לקו 61. ייתכן שיש להן בסידור טור או חצי טור על קו 72. לקווים 61, 62 ו-72 יש הרבה סידורים משולבים.

תוכון1

New member
דווקא 7361 שייכת לקו 7

7361 ו-7370
שתי המכונות האלה שייכות לקו 61. ייתכן שיש להן בסידור טור או חצי טור על קו 72. לקווים 61, 62 ו-72 יש הרבה סידורים משולבים.
דווקא 7361 שייכת לקו 7
שלא עובר באיזור של הקוים 61 ו-62. על מלא קוים ראיתי אדומות, אבל על 72 זה נהיה כבר כמעט באופן קבוע. לפחות ביום שישי בבוקר שאני נמצא באיזור שם.

אוהד11

New member
ימי שישי אינם דוגמא לסידורים קבועים

דווקא 7361 שייכת לקו 7
שלא עובר באיזור של הקוים 61 ו-62. על מלא קוים ראיתי אדומות, אבל על 72 זה נהיה כבר כמעט באופן קבוע. לפחות ביום שישי בבוקר שאני נמצא באיזור שם.
ימי שישי אינם דוגמא לסידורים קבועים
בדן, כי יש צמצום נסיעות בקווים הרגילים, ומשבצים נהגים בהתאם לצורך. החל משעות לפנה"צ בכלל אפשר לראות מכונות בקווים אחרים שלא הקווים הרגילים שלהן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה