חשמלי ?
מצטרף לשאלהחשמלי ?
לפי התמונה השמאלית, כן. כתוב שם אוטובוס חשמלי.מצטרף לשאלה
חד עיןלפי התמונה השמאלית, כן. כתוב שם אוטובוס חשמלי.
יש בגרמניה מאנים איכותיים חדשים שלא תהיה בעיה להביא אותם לארץ אפילו רק את המנוע ואת המרכב אפשרי לעשות בהארגז או מרכבים מאשר מפרקיות מסין שעוד שנייה הקפיצים יוצאים ממקומםלפי התמונה השמאלית, כן. כתוב שם אוטובוס חשמלי.
רק שההבדל הוא במחיר , והוא לא קטןיש בגרמניה מאנים איכותיים חדשים שלא תהיה בעיה להביא אותם לארץ אפילו רק את המנוע ואת המרכב אפשרי לעשות בהארגז או מרכבים מאשר מפרקיות מסין שעוד שנייה הקפיצים יוצאים ממקומם
אז איך עד לפני שנה היה להם כסף להביא מאנים ועכשיו יש להם כסף לסינים?רק שההבדל הוא במחיר , והוא לא קטן
מאד פשוטאז איך עד לפני שנה היה להם כסף להביא מאנים ועכשיו יש להם כסף לסינים?
יש היברידי שאגד הביאו אבל כנראה הניסוי נכשל/האוטובוס יקרחוצמזה שאני לא בטוח שיש מאן חשמלי
למאן יש שלדה חשמלית נמוך כניסה ונמוך רצפה.מאד פשוט
היו שותפים בחברה שמייבאת את מאן
עכשיו הם שותפים בפנדן שמייבאת את ההיגרים הסיניים
חוצמזה שאני לא בטוח שיש מאן חשמלי
כן אבל אין כסף להביא אותם לשירות בישראללמאן יש שלדה חשמלית נמוך כניסה ונמוך רצפה.
ראיתי היום בבני ברק.יצא לי לראות אחת מהם לכמה שניות
אלה ספציפית כנראה קשורים בעיקר לשיחלוף צי (מפרקיות שהגיעו לסוף חייהן) אבל יש פרויקט שאמור להגדיר עוד קווים במפרקי כדי להצליח למקסם את משאב הנהגים החסר. זה כמובן כולל בדיקות תשתיתיות והתאמות תשתיתיות וכו', אבל אני מניח שבסופו עוד כמה עשרות קווים ברחבי הארץ יוגדרו כמפרקיים.המפרקיות זה עקב מחסור כרוני בנהגים?
המפרקיות זה עקב מחסור כרוני בנהגים?
אתה מנותק מהמציאות המקומית.אין מחסור בנהגים. יש בחירה לבזבז יום עבודה שלם של נהג על 100 נוסעים בלבד בקווי דלת לדלת חוצי מדינה.
אתה מנותק מהמציאות המקומית.
מרוב מחסור בכח אדם, עברו לגיוס דרך פרסומות בטלוויזיה.
מפרקיות לא מתבלות ומתקלקלות יותר?
לא צריך יותר הכשרה לתפעולן?
לא מתקשות יותר בנסיעה עירונית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.