מפרקיות חדשות בדן

אני2021

New member
.

קבצים מצורפים

• 20230515_160439.jpg
    20230515_160439.jpg
    1.6 MB · צפיות: 35
  • 20230515_160445.jpg
    20230515_160445.jpg
    1.7 MB · צפיות: 35

DAVIDADATO

Well-known member
לפי התמונה השמאלית, כן. כתוב שם אוטובוס חשמלי.
יש בגרמניה מאנים איכותיים חדשים שלא תהיה בעיה להביא אותם לארץ אפילו רק את המנוע ואת המרכב אפשרי לעשות בהארגז או מרכבים מאשר מפרקיות מסין שעוד שנייה הקפיצים יוצאים ממקומם

GoldenEyes

Well-known member
יש בגרמניה מאנים איכותיים חדשים שלא תהיה בעיה להביא אותם לארץ אפילו רק את המנוע ואת המרכב אפשרי לעשות בהארגז או מרכבים מאשר מפרקיות מסין שעוד שנייה הקפיצים יוצאים ממקומם
רק שההבדל הוא במחיר , והוא לא קטן

GoldenEyes

Well-known member
אז איך עד לפני שנה היה להם כסף להביא מאנים ועכשיו יש להם כסף לסינים?
מאד פשוט
היו שותפים בחברה שמייבאת את מאן
עכשיו הם שותפים בפנדן שמייבאת את ההיגרים הסיניים

חוצמזה שאני לא בטוח שיש מאן חשמלי

ai27

Well-known member
המפרקיות זה עקב מחסור כרוני בנהגים?

המפרקיות זה עקב מחסור כרוני בנהגים?
אלה ספציפית כנראה קשורים בעיקר לשיחלוף צי (מפרקיות שהגיעו לסוף חייהן) אבל יש פרויקט שאמור להגדיר עוד קווים במפרקי כדי להצליח למקסם את משאב הנהגים החסר. זה כמובן כולל בדיקות תשתיתיות והתאמות תשתיתיות וכו', אבל אני מניח שבסופו עוד כמה עשרות קווים ברחבי הארץ יוגדרו כמפרקיים.

ai27

Well-known member
אין מחסור בנהגים. יש בחירה לבזבז יום עבודה שלם של נהג על 100 נוסעים בלבד בקווי דלת לדלת חוצי מדינה.
אתה מנותק מהמציאות המקומית.
מרוב מחסור בכח אדם, עברו לגיוס דרך פרסומות בטלוויזיה.

מפרקיות לא מתבלות ומתקלקלות יותר?
לא צריך יותר הכשרה לתפעולן?
לא מתקשות יותר בנסיעה עירונית?

Ccyclist

Well-known member
אתה מנותק מהמציאות המקומית.
מרוב מחסור בכח אדם, עברו לגיוס דרך פרסומות בטלוויזיה.

מפרקיות לא מתבלות ומתקלקלות יותר?
לא צריך יותר הכשרה לתפעולן?
לא מתקשות יותר בנסיעה עירונית?

כשאני נצרך למערכת בארץ אני רואה דוגמה אחרי דוגמה של מערכת בזבזנית עם ריבוי קווים מחד, אך תדירות נמוכה מאידך שמצריכה המתנה ארוכה. פעם אחר פעם אני מוצא יחס של 7 קווי אוטובוס בארץ לכל קו לונדוני.

לזה נוספת הדוגמה של מערכת קווי הדלת לדלת, זו שבפוסט אחר בעמוד הראשון לפורום מפורטים קווים של 3-4 שעות נסיעה לכיוון, יום עבודה שלם של נהג למספר נוסעים אפסי.

כשרואים איך מערכות תח"צ פועלוץ במקומות אחרים, על בסיס תדירות גבוהה והרכבת מסלולים באמצעות החלפה - רואים איך המערכת בארץ מתנהלת בחוסר יעילות.

למעלה