מפרץ arradon - צרפת

9Nail

New member
מפרץ arradon - צרפת

שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני צופה סמוי פה בפורום. יש לי כמו כל באי הפורום גם לי את "מחלת הים" אך לצערי הרב נבצר ממני לממשה אם זה בגלל עבודה, משפחה, זמן, היותי דתי (לא יכול להפליג בשבת) ועוד. רציתי לשתף אותכם בחוויה מדהימה אומנם לא בסדר גודל של לחצות ימים ביאכטה אבל גם זו התחלה. במהלך עבודתי אני נוסע הרבה לחו"ל כל פעם למדינה אחרת. בחצי שנה האחרונה נסעתי מספר פעמים לצרפת ויצא לי להכיר שם מספר אנשים. לםני שבועיים אחד החבר'ה זרק לי אם אני רוצה לבוא לסופ"ש לבית של ההורים שלו בארדון על שפת האוקיינוס מיד הסכמתי ונסענו מפריז (נסיעה של 4 שעות) אחסוך לכם את הדרך שהגענו לשם התגלה לי האוקיינוס במלוא כוחו אמצע אוגוסט רוחות מנשבות הים שוצף וגועש דבר מדהים. למחרת לא עשינו כלום (אני שומר שבת) חוץ מללכת לראות את הים שקצת נרגע ולקרוא ספרי לימוד באופן תאורטי איך להפליג. יום ראשון הגדול הגיע אנחנו יורדים לחוף ומחזה מדהים נגלה לעיני עשרות מפרשיות וקטמארנים כבר משייטים. אנחנו מכינים את המפרשית (לא יודע מאיזה סוג) אני מקבל "הוראות הפעלה" וקדימה יוצאים לים הרגשה מדהימה רוח אחורית מנשבת ואנחנו פשוט עפים על הגלים. מי שמכיר את המפרץ בוודאי יודע שהמפרץ בנוי בצורת קרס רחב שבדופן הפתוחה יש 5 איים קטנים דבר שיוצר משטר רוחות וזרמים תת מימיים לא יציבים (לפי מה שהבנתי נחשב מפרץ זה לאחד מהקשים לשיוט באירופה) בכל מקרה במשך יום שלם אני מתרגל מצבי שיוט שיוט עם הרוח נגד הרוח לומד ומרגיש פשוט את עוצמתו של הים ושל הרוח. פשוט דבר מדהים תמיד ידעתי שאני אוהב את הים אחרי סוף שבוע כזה המחלה התפרצה הבטחתי לעצמי להמשיך לשמור על זה. מצטער עם נסחפתי והארכתי קצת בסיפור שלי פשוט חוויה טוטאלית כזו בחיים לא חוויתי. אחרי כל הדברים שקראתי והיעוץ שאתם נותנים לאנשים ששואלים אותכם האם "לרדת לים"? איך לדעת שזה זה? קטנתי אומנם לתת דעה אבל הכי חשוב זה לחוות מפגש בלתי אמצעי עם הים מפגש ברמה האינטימית ולדעת "האם זה זה" תודה בן

בת ים

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo65.gif../images/Emo101.gif

בהחלט נראה שנדבקת
מחלה ברוכה ומבורכת. אהבתי את התיאור שלך, תהליך הדבקות ברור
, התוצאה תלויה רק בך. איך אומרת הקלישאה הידועה והנכונה "אין דבר העומד בפני הרצון". החוויה תקח אותך רחוק, איו לי ספק. ובינתיים שמחים לאחר אותך כאן אצלנו
מותר לצרף ל"ספר הכפפות" שלנו?

9Nail

New member
קישור לספר הכפפות

לכבוד הוא לי להצטרף לספר דרך אגב משהו שט באזור arradon? האם נכון מה שחברי אמר לגבי הקושי של השייט באזור? בן

למעלה