מפרץ פטיה.......

מפרץ פטיה.......

שבוע הבא אני יוצא לשייט במפרץ פטיה, יציאה מגוצ'ק. השמח לקבל מקומות ופעילויות שאסור להפסיד. תודה. גדי.

olahav

New member
רשימה

לילה בקאפי קריק - חובה. אזור גמילר - חובה. fresh water bay - חובה. לא להתעצל ולעלות לראות את הנוף מהמסעדה. לילה בפטיה - מומלצת בחום עגינה במזח המלון. איזור - hullside - נחמד לעגינה של כמה שעות. איזור הסקופיאה מאפשר עשרות מעגנים נחמדים - רק תבחר. לא לפספס לילה בגוצ'ק כמובן. אם יש לך קצת יותר זמן מומלץ לצאת לכיוון איקנצ'יק והדליין - תצטרך יום לזה של ים פתוח. תבלו יפה.

olahav

New member
שנה שעברה הייתי באוקטובר

הי מז"א דיי טוב. כשעלינו למטוס בדרך חזרה התחיל גשם. עניין של מזל

אדם99

New member
הייתי שם לפני שבוע

מזג האויר היה צפונית מערבית 10-15 קשר במשך היום, בלילה היה שתיל או רוח קלה

amng

New member
קאלקאן עיירה יפה שהנשים בחבורה

תאהבנה יש מסעדות יפות עם נוף רומנטי, אגב מצאת עוד שותף.?אני ממליצה גם על אולה דניז ולשחות שם כל היום ממש משגע

olahav

New member
מצרף להמלצה על קלקאן

אכן עיירה ציורית ונחמדה. לדעתי צריך לשלם כניסה לחוף באולה דניס - לכן שווה לשקול את זה.

עד עכשיו אנחנו 2 זוגות

לא מצאתי שותף נוסף, לכן אני יוצא יחד עם אישתי, אחותה ובעלה.

amng

New member
ממליצה על נעלי מים בירידה למפרצונים

יש נעלי מים מגומי נהדרות שנמכרות בגוצק לא יקרות והן מאד נוחות לירידה בכל מיני מפרצונים עם סלעים אפשר לשחות איתם גם

benin

New member
מפרץ פטיה

ממליץ לעיין בירחון Yachting monthly מפברואר 2003, תמצא שם כתבה הכוללת מסלול + אתרים + המלצות לשייט במפרץ פטיה. אם לא תצליח למצוא את הירחון אשמח לארגן לך צילום של הכתבה.

benin

New member
ואם כבר מדברים על פטיה....

"סבא שמשון" בדרכה לישראל עוגנת במרינה בפטיה

אדם99

New member
עגינה בפטיה

אל תכנס למרינה של פטיה כי היא בנויה בעיקר עבור גולטים, מצד ימין למרינה של פטיה יש מרינה חדשה בתהליך בניה, התקשרות לפנטונים לונגסייד, הבעיה היא ששהיה שם יקרה (30 יורו ללילה) אם אתה רוצה להשאר זמן יותר ארוך במפרץ עדיף לך לעגון בפינה הצפון מערבית שלו, יש שם כמה ספינות בעגינה ממושכת.

olahav

New member
טיפה מערבית למרינה החדשה

ישנו רציף של מלון. בדרך כלל הוא עמוס אבל שווה ביקור. במחיר של 100 ש"ח לסירה ללילה מקבלים: עגינה - longside או stern to. מקלחות. מים. חשמל. ו... בריכת שחיה. החסרון - זה טיפה יותר רחוק מהעיר. מומלץ בחום

למעלה