מפריע לי לישון!

mishmishmish

New member
מפריע לי לישון!

החתול שלי מיילל חזק כל בוקר מוקדם מאוד, מפריע לי לישון. הוא מת לצאת אבל אני פוחדת להוציא אותו (בניין דירות בת"א, הוא חרש). מה שמרגיע (לפעמים) זה אוכל או אם הוא יושב על החלון להביט החוצה. זה כבר שנה וחצי כל יום. יש למישהו רעיון?!?

טל קר

New member
אולי הוא משועמם כי הוא לבד?

אני חושבת שקראתי כמה מקרים כאלה בפורום המקור בIOL, שנפתרו עם הבאת חתול נוסף. החתולים שלי לא מעירים אותי בבוקר כי יש להם אחד את השני. עשינו פעם סקר בIOL ורוב אלו עם חתול בודד סבלו מהערות בבוקר ורוב אלו עם שניים ומעלה סבלו פחות.

mishmishmish

New member
כן, הוא מעוקר ולא, הוא לא לבד

יש לו חברה חתולה שהוא מאוד אוהב ובכל זאת...

חתול מסרסים, לא מעקרים ../images/Emo39.gif

הי ! לסרס זה לחתול זכר. לעקר זה לחתולה נקבה. אגב, האם החתול לבן ובעל עיניים כחולות (וגזעי) ? ידוע לי שחתולים מסוג זה חרשים. אגב, לשכנתי חתול כפי שתארתי (חרש עם עיניים כחולות ופרווה לבנה) והוא מרבה ליילל גם. אם גם לך יש חתול כזה, ייתכן שזה או]ייני לסוג זה של החתולים. חיפושית
מצורפת תמונה מתוקה של חתול חמוד

mishmishmish

New member
כן, חתולים לבנים הם לרוב חרשים ולכן

כך הסביר לי הוטרינר, הם עושים הרבה בלגן, אבל חיפושית, האם אין לך רעיון שיוכל לעזור?

**לילך**

New member
תשאיר לו מספיק אוכל בערב

ואת התריס פתוח. ככה במידה והוא יתעורר: 1. יהיה לו אוכל אם הוא רעב. 2. הוא יוכל להביט החוצה וזה יעסיק אותו. היתה לי אותה בעיה עם החתולים שלי ,התברר שהם אוהבים לאכול בבוקר וכאשר לא היה מספיק אוכל הם העירו אותי.

mishmishmish

New member
זה לא עוזר כי

אוכל יבש תמיד יש לו ואם אשאיר לו אוכל רטוב בלילה הוא יאכל את זה מיד. החלונות פתוחים אבל זה לא מספיק מרגיע אותו. הוא מקרה באמת קשה! חוץ מזה לפעמים אני קמה לתת לו אוכל והוא ימשיך ליילל עד שאקום ולא אחזור למיטה.

למעלה