מפריחים את השממה

da^Lord

New member
עוד משהו

הם נורא נורא נורא פחדו שיהיה מקרה שלא יגיע קהל, ולמרות שההופעה תוכננה ל10, עזוב שהבמה לא היתה מוכנה בשעה הזו, לא היה קהל עד .. לא זוכר וזה מלחיץ. אבל כולם באו ביחד כנראה.

da^Lord

New member
סופ. יש לך טולי תמונות משם?

אולי למישהו יש? תמונה אחת לפחות? אגב זה במאמרים - כתבות. (כאילו שחשבתם שאני לא אכניס את זה למאמרים)

DJ$upreme

New member
אין לי משם, אבל אני יכול להציע את

התמונה המעולה הזו מהמסיבה אלנו.

Stinkin Fish

New member
סחטיין ניר!

ושוב זה גורם לי לחשוב איזה טיפש אני שלא הלכתי... לימודים... ולא ניר, אתה לא חייב להגיב - "אבל אתה באמת טיפש!" אני עדיין לא מבין למה כל ההופעות הטובות של הראפ חייבות להיות ביום חמישי ולא שישי!!! זה מעצבן שאני לא יכול ללכת!!!

baduist

New member
כתבת את זה

בשביל הפורום במיוחד, או שזה הולך גם לוואלה, או Ynet? אני חושב שהמקום הראוי לטקסט הזה יהיה באחד האתרים הללו, וכמובן, בפינת המאמרים. והלוואי וזה עוד לא אבוד...אני לא חושב שמישהו ניבא לחלוצים הצלחה מסחרית גדולה עם האלבום הנוכחי, אבל אני מאמין שהאלבום עוד לא גמר לאסוף קהל.

double M

New member
אני אישית חושב ש....

האלבום הזה יהיה די כשלון מבחינה מסחרית. הוא לא ממש קליט, לא פורסם, לא יצא דרך חברת תקליטים והם גם לא מופיעים הרבה כדי לקדם אותו.

DJ$upreme

New member
כתבתי את זה בשבילי ופרסמתי את זה

כאן ובפורום של החלוצים. לצערי לא מצאתי שום כתבה עיתונאית על ההופעה של החלוצים. אולי כדאי לשים את זה גם בפורומים אחרים?

חוויה

קודם כל מר סופרים היקר התכנון היה להיכנס ל2 דקות ובגללך נתקעתי פה יותר..
דבר שני. הייתי שםץ. ואני פשוט גאה להגיד שהייתי שם. ההופעה הייתה מדהימה זאת הייתה פשוט הפתעה מטורפת מלאת אדרנלין ראיתי את החלוצים לא פעם על במה, אבל ביום חמישי היה משהו שונה היה באוויר משהו שהוא מעבר למובן. זה היה מדהים ללא ספק אחת ההופעות שאני יזכור לטווח ארוך. היה כל כך מהנה לראות את החלוצים עושים את מה שהם יודעים בהנאה טהורה ועושים אותה בשביל המוזיקה שהם כל כך נהנים ליצור היה כל כך כיף לראות את ש"ס מתפוצץ מרוב אדרנלין והבחירה של מירו וחמי לצרף אותו להופעות בתור מיקרופון חיזוק היתה גאונית.כשמסתכלים על מירו רואים בן אדם שפשוט נהנה מכל רגע שהוא מחזיק מיקרופון כל כך כיף היה לראות אותם בהופעה נטולת אגו בלי שאף אחד ינסה לגנוב לשני ת´הצגה(בגדול מוני גנב לכולם ת´הצגה) אם תיהיה לכם אופציה בקרוב לראות אותם בלייב אל תפספסו זאת לא הופעה שתשכחו הרבה זמן גוד וויב all over the place ניר אמר שההופעה הזאת היתה ניצחון אני חושב שהיא היתה פשוט אליפות. החלוצים הצליחו לעשות לי את הרע פאסה. לפחות לערב אחד... יואל

**yoav**

New member
וואי, בתזונה של כתבה...

באמת אהבתי ואני גם מסכים עם רוב הדברים שם, חבל שבסוף לא הסתדר לי לבוא להופעה
. ועוד כמה מילים על החלוצים דובר פה הרבה בזמן האחרון על הפלואו הצולע/ חוסר פלואו של מירו וחמי... ואני ממש לא מבין את הטענות האלה. אז נכון, זה לא הפלואו הכי מושלם בעולם, אבל אם הייתם נותנים לי לבחור בין הפלואו הזה לפלואו של סאב והצל הייתי בוחר דווקא בראשון, מכיוון שהוא נשמע הכי אמיתי, לא מתיימר להיות קשוח (ע"ע הצללללל) ולא מנסה לחקות שום ראפרים אמריקאים (שוב ע"ע הצלללללל
) יואב

da^Lord

New member
ומה עם לע"ע סאב? אין עליו.

מירו וחמי, יש להם פלואו שיכול לעשות ביצפר לכולם. (אולי חוץ מסאב) אבל הם בחרו במתכוון (לפחות ככה זה נראה אחרת אני לא מבין למה) לעבוד ככה, להיות "אומנותיים" להיות אמיתיים, להיות הארדקור בכוונה.. ולא מתאים הקטע בעיני, תעשו מה שאתם טובים בו, תרפרפו רגיל.. אבל אם נגיד להם לרפרפ רגיל ולא כמו שהם רוצים, זה בעצם נקרא "למסחר אותם" , אז אני לא אומר כלום, רק שיש להם פוטנציאל ואני יודע שיש יכולת. ושיפיקו לקחים לבד.

**yoav**

New member
אוקיי לא ראיתי את זה ככה.....

יכול להיות שאתה צודק... בכל אופן, אני מעדיף את זה ככה, לדעתי זה עושה את האלבום הרבה יותר יפה והרבה יותר מיוחד, והמסרים יותר ברורים בזכות ה"פלואו הצולע" הזה... אני לא חושב שזה נעשה מתוך כוונה ללכת נגד הזרם ולהיות "הארדקור"... חוץ מזה, יש גם הרבה דוגמאות לראפרים מחו"ל שגם עליהם אמרו שיש להם פלואו צולע ובכל זאת הם הצליחו (ע"ע the streets הבריטי), ככה שאני חושב שלא חייבים לפסול את זה מהתחלה בגלל הפלואו, אלא לתת לזה עוד כמה שמיעות ואז זה כבר נשמע יותר טוב.....

מ-ד-ה-י-ם

לא להאמין כמה כישרון ישנו בבנאדם אחד. אני מאוד מקווה שהכתבה תחצה את גבולות הפורום למקומות קצת יותר נצפים ע"י ציבור קצת יותר מבוגר, או לפחות לקהל שונה מהקהל של הפורום. זה מנוסח כל כך יפה..יפה מידי בשביל סתם עוד הודעה של חוות דעת בפורום מוזיקה שחורה (בלי שום כוונה לזלזל בפורום המקסים שלנו חס וחלילה!).

da^Lord

New member
דרך אגב, יש אנשים שקוראים פה

ולא כותבים, וביקורות כאלה חשובות להם.

ya maaan

New member
ניר, יופי של כתבה....

אני אישית לא אהבתי את החומר של החלוצים, אבל אחרי שניסחת את זה כ"כ יפה...אני אשמע שוב...הפעם בקפדנות יתר..

למעלה