מפרט

nikita5s1

New member
מפרט

שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה - שמתי לב שבדרך כלל המפרטים שמנגנים איתם על גיטרה הם מפלסטיק. אני רוצה לקנות למישהו מתנה מפרט אבל משהו יוקרתי - אולי מזהב עם חריטה. השאלה אם בכלל יש כזה דבר מפרט ממתכת והאם עושים בו שימוש, או שאולי יש מפרטים אחרים יקרים שאתם מכירים, בעלי ערך, עם חתימה של אנשים מפורסמים או כל דבר שתוכלו לחשוב עליו. אני עצמי לא מנגנת ככה שההבנה לי בנושא מאוד מצומצמת. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

Ultra Spidey

New member
יש

אבל זה לא כל כך טוב לגיטרה חשמלית.. היה לי מפרט ממתכת, והוא כל פעם התמגנט לפיקאפ. בכל מקרה, יש מפרטים ממתכת, אפשר גם להכין מעץ..

RoieL

New member
יש גם מפרטים בתור שרשרת../images/Emo3.gif

הכוונה שלי היא שאת יכולה לקנות מפרט מזהב עם חריטה שלא יהיה מיועד לנגינה, לדעתי זו מתנה מדהימה בתור משהו קטן שאפשר למסגר ולשים מעל למיטה, או משהו בסגנון. אם את מחפש מגנת לנגינה- אני אישית מעדיף פלסטיק מסוג טורטקס ואני חושב שגם מפרטי עץ מאוד נוחים לנגינה. את יכולה להזמין מחברות שונות מהעולם מפרטים עם כיתוב עליהם לפי הזמנה ובאיביי בטח תמצאי מדי פעם מפרטים (או אפילו גיטרות ופיקגארדים שזה יותר נפוץ, doc monti מהפורום החתים את אל דימיולה על הפיקגארד שלו) עם חתימות של נגנים מפורסמים.

nemoalive

New member
יש

מלא סוגים של מפרטים (כפי שאת בטח יודעת) ממתכת ראיתי שבדרך כלל משתמשים בשביל אקוסטיות כשמנגנים בלוגראס או פשוט לכלי מיתר אחרים (בנג'ו לדוגמא) מעץ לא ראיתי אבל אני יודע שהם קיימים אבל הכי יוקרתיים (ממה שאני יודע) הם מפרטים מעצמות (כן יש גם מפרטים מעצמות) המחיר שלהם הוא בסביבות ה-60 שקלים והם נותנים גוון יותר רך לנגינה הם יותר נוחים ונשחקים פחות (הם לא רצויים למטאל).

TheMo

New member
:)

http://brossardguitars.tripod.com/bg/ באתר יש מפרטים מעץ (אבוני), עצם, קרן (Horn), אבאלון (חומר שנוצר בצדפות, אני חושב שנמצא מסביב לפנינה או משהו)) ואולי עוד. המפרט הכי יקר שם, אגב, עולה 20$ (זה שעשוי מאבאלון). יש שם גם שרשראות למפרטים, כיסים למפרטים, מפרטים בהזמנה אישית ודברים וחמודים (כל אלה נמצאים ב-Accessories, מוזר שיש Accessories למפרטים).

למעלה