מפרט טכני......

מפרט טכני......

שלום קוראים לי משה אני בן 15 שוקל 50 וגובה 1.65 אני מעוניין לקנות גלשן גלים שישמש לי להתחלה אני רוצה גלשן טוב אבל לא טוב מדיי שעולה גם יותר מדיי ואני גם לא רוצה לקנות גרוטאה שתוצאי את הכייף מגלישה שמעתי שמחירים של גלשנים חדשם נעים ביין 1000 ל......הרבה למרת שקראתי מקודם על מבצע בספיידר עדיין זה לא היה שווה בשבילי בנוסף אני מעוניין שהגלשן יהיה מלא זתאומרת עם ליש ואסטרודק וחרבות שלמות וכדאי שיהיו במצב טוב.. וזה באמת טוב אפילו טוב מאוד......אני מקווה שזה מספיק תיאור בשביל הגלשן הראשון שלי בנסוף עם למישהו יש המלצות על חנויות ומיקומם או מישהו שמוכר יד שניה........ תודה על התשובה משה

resh0

New member
אתה יכול לרכוש גלשן סטנדרטי.

המשקל הנמוך שלך מאפשר לך להתחיל גם עם גלשן בעיצוב חדיש. גובה הגלשן הנדרש עבורך הוא בין 185 ל 190 סמ', רוחב מעל 47 סמ'. עדיף שתחכה לקיץ ובנתיים תלמד מהסתכלות. גלשנים יד שניה תוכל לחפש ב"לוחות" בפורום זה, בהצלחה.

DanyGirl7

New member
לא חייב להיות יקר

זה נדיר אבל קורה לפעמים שיש גלשנים שעולים בערך 600 או 700 ש"ח במצב טוב אם לא אכפת לך מהמראה של הגלשן

EREZ82

New member
תיקון קל לרש...

אתה צריך לראות את הגובה שנוח לך. אני למשל אוהב את הגלשן 10-12 ס"מ יותר גבוה ממני. אני מציע שתנסה עם גובה 177-180 ס"מ. בהצלחה.

למעלה