מפרגנות

Super Max

New member
והכי חשוב

אולי סוף סוף נזכה לראות איזה ברך ברצפה בפול-גז

fungas

New member
בוביק ממושקף שלי...

איך אתה מצליח ללחוץ לי על הנקודות הכי כואבות, איך? סחבק מעולם לא שייף ברך על כביש ציבורי. למעשה, רק שלוש פעמים בחייו: 1) סופר-קאב 50 על מסלול נחשונים (אני עדיין חייב לכפיר מגיני ברכיים...) 2) DRZ400 מוסב סופר בשפיצרינג במעגלים (עד שהתרסקתי) 3) קריית אריה, ביום מהכיר במיוחד עם ה-LC4 (ואלה היו ההקפות הכי איטיות בהפרש ענק) אבל עובדים על זה. FUNGAS

הוא פולני, לא ?

אל תתרגש... ואל תעבוד על זה. שב בתנוחה שלך ועזובת'ך משטויות.... מכיר רוכבים מדהימים שלא מורדים ברך לכביש אל תתן לוורדרד ללחוץ לך על כפתורים

fungas

New member
יא כושל'אחותך...

לא יעבור שרשור משותף שלנו בלי התמונה הזו? את התמונה שבה אני פותח את הטוסיק של הפורשה עם הטרנטה הזאת אתה לא מפרסם, אה? FUNGAS

fungas

New member
פרט טריוויה:

הידעת כי הרוכב על ה-XR המגעיל בתמונה הזו, הוא זה המכונה אנאRF? הידעת כי הוא ידוע ברבים כ"שידני"? הידעת כי חמש דקות אחרי שעזבנו את האתר המצולם, נפל שידני כמו קוזינה ושבר את הרגל? הידעת כי הוא הגיע עד אליי הביתה, שתה קפה, וגילה שהרגל נשברה רק אחרי חצי יום? הידעת שה-XR הדוחה הזה, הוא הוא זה שנהיה לכוסון הכחול אפור - הסופרמוטו הכי צרפתי ומושקע שהיה אי פעם בארץ? לא ידעת? אז עכשיו כן. FUNGAS

LY 192

New member
איפה הזמרת שתשיר על הרווח בין הכביש

לברך? הייתה זו ששרה על הרווח בין הגוף לחולצה- נראה אותה מאותגרת
עכשיו אחרי שהחליפו "מנוע", נראה מה פול גז נותן בקטעים מהירים ולאוו דווקא טכניים- הכניסה של אלי לפולגז זה כמו שהמינגווי יתחיל לכתוב במעריב- לא פחות ! סחטיין עליך - ההצלחה שלך , הכייף של כולנו

Super Max

New member
הברך - בשביל הפוטוגניות, לא יותר

כתבה על GSX600R בלי ברך באספלט זה כמו, ובכן, כתבה על בגדי-ים בלי תמונות של דוגמניות בבגדי ים. למרות שבאמת אין צורך, איכשהו אני מאמין שאתה, בלי יותר מדי מאמץ, תוכל לחוש את החיכוך הנשגב של ברך, מגף ורגלית עם אספלט ארץ הקודש. אם אתה צריך סיוע, שמעתי על איזה מורה נהיגה טוב, גילי פרבר, או משהו כזה. הבנתי שהוא והאנשים שאיתו עושים נפלאות עם אנשים עם יכולות רכיבה מוגבלות כמו שלך
אגב, בשניים מהשלושה מקרי הברך נכחתי, ראיתי ונפעמתי. אגב שני - תתעדכן, קסוקרים זה משהו שכבר אין לי בערך 3 שנים... מחכה בציפיה למאמר הבא (בפול גז ובכלל). SM

שחרלרט

New member
פנגס יא אומוווווווווווווווווווווווו

ידעתי שאתה בכיין,תמיד היית ותמיד תשאר,זה נשמע כמו אויי יו יויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייקשה לי על ספורטיבים,כי אני רגיל לאופנוע של זקנים
כפרה עליך,מברוכ אח שלי גיבור.כתבה פצצות אתה משורר.

lucca227

New member
להם מגיע אותך ולך - אותם

עלה והצלח אח שלי יקר. אחלה כתבה, כרגיל. מי שמתאמן הרבה בשטח, לא נתפס לו הגב מספורטיביים אינקוויצייליסטים.

אתה.... אתה צריך לבוא לרכב איתנו

קצת... קח את ההוא, נו, זה עם השם של הירק הזה מרחוב סומסום... זה שהיה רוכב פעם ומאז שהפך את התחביב למקצוע הפסיק... בקיצור, בואו לרכב.

למעלה