נו בטעות.... גוועלד!
T TheMoonLight New member 2/8/06 #12 מה נסגר איתי לעזעזאל?!../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif תיקון: 7.8 15.8 22.8
A Addicted To You New member 2/8/06 #15 חחח ונראה לך שאני טובה בזה? ../images/Emo122.gif מהמפקקים שלי לא יוצא כלום:S
I ICדרוש New member 4/8/06 #48 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני?../images/Emo12.gif את האמת שפעם קודמת שניסינו להרים מפק"ק {וזה לא הלך בסוף... } גם אני התבלבלתי...החלטתי שדיים שלישי זה חמישי וכאלה
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני?../images/Emo12.gif את האמת שפעם קודמת שניסינו להרים מפק"ק {וזה לא הלך בסוף... } גם אני התבלבלתי...החלטתי שדיים שלישי זה חמישי וכאלה
I ICדרוש New member 4/8/06 #49 ../images/Emo80.gifאלוהים אדירות,מה נהיה?../images/Emo122.gif כתבתי שדיים במקום שימים אלוהים יודעת איך הגעתי לזה
../images/Emo80.gifאלוהים אדירות,מה נהיה?../images/Emo122.gif כתבתי שדיים במקום שימים אלוהים יודעת איך הגעתי לזה
T TheMoonLight New member 6/8/06 #57 ../images/Emo8.gifחח כמו שאומרים: "אדם מדבר מהירהורי ליבו" יש משו שאת רוצה לשתף אותנו? אולי נטיות כלשהן?
../images/Emo8.gifחח כמו שאומרים: "אדם מדבר מהירהורי ליבו" יש משו שאת רוצה לשתף אותנו? אולי נטיות כלשהן?
A a k c New member 6/8/06 #59 ../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|נדחפת|
I ICדרוש New member 6/8/06 #65 ../images/Emo80.gifאז ככה...../images/Emo7.gif אני מאוהבת קשות באימאבא שלי, ובאחותי וגם לילדה שסיימה י"ב יש כנראה קראש עליי...{ליאור אמורה להבין }
../images/Emo80.gifאז ככה...../images/Emo7.gif אני מאוהבת קשות באימאבא שלי, ובאחותי וגם לילדה שסיימה י"ב יש כנראה קראש עליי...{ליאור אמורה להבין }
T TheMoonLight New member 6/8/06 #66 ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז בגלל זה הצצת לי כשהייתי במקלחת...
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז בגלל זה הצצת לי כשהייתי במקלחת...
I ICדרוש New member 6/8/06 #67 ../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifמה../images/Emo35.gif תרענני את זיכרוני, סיל וו פלה
T TheMoonLight New member 6/8/06 #68 ../images/Emo6.gif אמרת שאת מאוהבת קשות באמאבא.. שזה אני וליאור... ( )
I ICדרוש New member 6/8/06 #72 ../images/Emo80.gifשכחת שאני קשת הבנה?../images/Emo122.gif חשבתי שהיה איזה קטע מתישהו שאמרתי שהצצתי לך במקלחת או משהו, ואני שכחתי ואת זכרת וזה מה שייצא... אדר, שתקי
../images/Emo80.gifשכחת שאני קשת הבנה?../images/Emo122.gif חשבתי שהיה איזה קטע מתישהו שאמרתי שהצצתי לך במקלחת או משהו, ואני שכחתי ואת זכרת וזה מה שייצא... אדר, שתקי
ל ליטול B New member 2/8/06 #17 אני באה..../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif טוב בינתיים אני בחדרה אז אני אכול לבוא אבל אם אני אחזור אז אין לי איך כי המרכזית לא עובדת (רק מחיפה)והרכבות מושבתות.. אבל בינתיים אני בחדרה אז אני באה...
אני באה..../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif טוב בינתיים אני בחדרה אז אני אכול לבוא אבל אם אני אחזור אז אין לי איך כי המרכזית לא עובדת (רק מחיפה)והרכבות מושבתות.. אבל בינתיים אני בחדרה אז אני באה...