מפק"ק קיץ 2006!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאני אומרת ה-22../images/Emo9.gif

כי יום שישי יהיה איכסי כזה, וב-15 אני באילת...

nogafe

New member
../images/Emo207.gif yo people....

sorry to get in like that- i just wanted to say hi from america, and that i don't have an Internet at home yet but i'll soon have, and even in hebrow! so just so you'd know- i love you guys (and galls) and i will be back.... mo ha ha
hope the situation in Israel will aprove... i have an Israeli channel here so i'm pritty connected.... and scared.... this sucks
well, gotta go....bye for now!
Noga

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא ידעתי שאת עכשיו באמריקה../images/Emo70.gif

טוב, תהני לך
... ואני ראיתי שבוע ערוצים לא ישראליים, ככה שאני רק שמעתי "היו הרוגים בלבנון...נורא ואיום הישראליים...אההההההה כן חטפו גם חיילים מישראל, וגם אנשים נהרגו, אבל לא משנה
..." לא משנה
נמממ מתי את חוזרת?{מוהאהאהא?
} תהני אין אמריקה
{פסססססססססססססססססססססט אל תשכחי את התוכנית חטיפה שלנו
}

nogafe

New member
hi baby...:)

i'm here for a year....and it's sooo cool! i went to a Mariah Carey consert two days ago! she waas really great....:) and no, i haven't forgoten- Beni Goren is going down!!!
love yo bitchies (man i watch too much "the simple life"):) Noga

ליטול B

New member
טוב הגעתי להחלטה שאני לא באה..

טוב הייתי בחדרה ועד לשם הגיעו הקטיושות אז עד שיגיע לת"א זה עניין של זמן ואני לא לוקח סיכון ואמא שלי גם לא תסכים לי לצאת מהבית במצב הזה. לא רק אלא גם שאני בבית עכשיו ואין רכבות מחיפה ואוטובוסים יש רק ממרכזית חוף הכרמל(אם בכלל) ואני גרה בקריות ככה שאין לי אמצעי וגם אם היה לא הייתי יכולה לבוא אז בטלו אותי מכל התאריכים..

a k c

New member
../images/Emo109.gif לפי דעתי המפגש צריך להיות

בירושלים. כי אם אנחנו רוצים לעשות מפגש בחופש, אז באמת עדיף לא לקחת סיכון (ואני מניחה שגם ההורים לא רוצים שהילדים שלהם ייקחו סיכונים), ואם יש אפשרות לעשות את המפגש בירושלים לפי דעתי זה יהיה הרבה יותר, בטיחותי (ולי גם יותר קרוב..
). קחו את מה שכתבתי ברצינו בבקשה.

Twisted Shadows

New member
מפתאום

אמנם אני לא בטוח בא למפגש ככה שאני לא כ"כ קובע.. אבל: 1. ירושלים לא פחות מסוכנת מת"א.. 2. לירושלים קשה להגיע, וגם מסובך להגיע. בת"א זה רכבת עד לשם או אוטובוס...

a k c

New member
../images/Emo109.gif ירושלים דווקא פחות מסוכנת

מת"א..
לפי ההתראות עכשיו.. דבר שני, יש אנשים שגם יותר קל להם להגיע לירושלים (אני למשל..
)

תמרוש5

New member
הממ מבחינת טילים ירושלים פחות מת"א.

אבל מבחינת מחבלים לויודעת. בכל מקרה לאנראה לי שהם יזרקו טילים לפה א. כי זה די רחוק. ב. כי יש פה כל מיני מסגדי אלאקצה וכו'

Addicted To You

New member
עזבו אותכם מירושלים...

אני אהבתי את הסופרלנד חחח זה קרוב לי וזה סבבה לאללה

a k c

New member
../images/Emo109.gif מממ...

זה קרוב {לך
}, זה טוב {זה באמת טוב...
}, זה סבבה {גם נכון..
} אבל זה מסוכן.. נווו לא מסוכן... אבל עדיף לא לקחת סיכונים.. בשיא הרצינות

למעלה