מפקח בנייה

• פותח הנושא ypog
  • פורסם בתאריך

ypog

New member
מפקח בנייה

אנחנו מתחילים לבנות ביישוב במרכז, אשמח לשמוע דעות בעד ונגד העסקת מפקח בנייה ועלויות. תודה

אני מאוד בעד, אבל...

היי אני מאוד בעד להעסיק מפקח-מנהל בניה, כי למעשה זה האיש מטעמך שדואג לאינטרסים שלך באתר. אני עושה זאת לפעמים ויכולה לומר בפירוש שכאשר יש מפקח באתר הקבלנים בונים יותר טוב. אבל.... מסע היסורים למצוא מפקח קפדן וישר הוא ארוך וקשה יותר מהמסע לבחירת האדריכל. בבניה הפרטית במיוחד, צריך להזהר מכך שהמפקח יעשה יד אחת עם הקבלנים ויוותר להם על איכות וכ"ד תמורת מצלצלים. אני מכירה כמה אנשים מאוד ישרים ומיקצועים וקפדנים. אם תאמר היכן בדיוק אתה מתכנן לבנות, אוכל לשלוח לך במסר מספר שמות מומלצים. כדאי לברר על מפקח דרך לקוחות מרוצים! לא דרך הקבלן!!!!!! זה שהוא והקבלן כבר "אחוקים" זה לרעת הלקוח. לא בהכרח, אמנם, אך מגדיל את הסיכויים לקומבינות בינהם. אם אתה מדבר על מנהל אתר שעטזר לך למצוא קבלנים שונים , אז זה עזר רב והרבה פעמים הוא מקבל גם מחירי חומרים מוזלים מהספקים מאחר ויודעים שהוא בונה יותר מבית אחד... מקווה שעזרתי.

מפקח בניה

עלות נעה בערך 4% ל15% מערך הפרוייקט שים לב לא תמיד זכית בערובה בעניין אבל מומלץ

ypog

New member
תודה ו.....

אנחנו בונים במושב ליד לטרון/רמלה ונשמח לקבל המלצות על מפקחי בנייה, המפקח שביררנו עליו אכן מקשר ביננו לבין קבלני המשנה, הוא טוען שבכך הוא חוסך לנו בערך 7% ושיש לנו אפשרות לבחור מבין 2-3 קבלני משנה בכל תחום שהוא מכיר ועובד איתם הרבה. שוב תודה.

מפקח בניה וקבלנים

היי לצערי אין לי מושג לגבי קבלנים או מפקחים באזור שלך. המלצה חמה שלי: אל תשקוט על שמריך ואל תבחן רק הצעות המחיר של הקבלנים של המפקח . תעשה שמיניות באויר ותשיג הצעות מחיר של קבלנים מומלצים. ראשית, כך תוכל לראות אם אכן סדר הגודל המוצע לך הוא ריאלי ולא מוגזם, שנית מהקבלן השני שיזומן, המפקח יזהר יותר במי שהוא מביא, אם לא נזהר קודם... בהצלחה. נ.ב. איש אלומיניום מדהים ומקצועי יש לי להציע לך מאחר והם נדים על פני הארץ!

למעלה