תן לי שם של טייח שיקח פחות מ 80 אלף.
על טיח לבית של 200 מ" (כולל גדרות וקירות תומכים) וכולל חומרים, ואשמח מאד לקחת אותו. לא מבין מאיפה הסכום של 300$ על עבודת שלד שנקבת ? על עבודת שלד שילמתי 119$למ"ר, (היתה לי הצעה גם ב 95$) נאצתי לבחור בקבלן היקר רק בגלל שהשכן התיר לי כניסה דרך השטח שלו רק בתנאי שאקח את הקבלן שהוא ממליץ עליו, אם היתי מנסה להכנס מצד אחר, זה היה עולה לי יותר כסף כי היתי צריך להרוס ולבנות חזרה מרפסות של שני בתים שחסמו את הדרך , וגם שער וגדר, ולהעתיק כבלי חשמל וטלפון. היום אני אחרי השלד, אבל אם לא היתי לוקח מפקח, לא היתי מסוגל עד היום אפילו לישר את השטח לבניה. קבלן השלד שלקחתי התכוון רק להתחיל את הבניה באוגוסט, ולא היה מוכן להתעסק בכלל בנושא ישור השטח והחציבות והקידוחים. המפקח פשוט אילץ את קבלן השלד להתחיל את הבניה מוקדם יותר בכמה חודשים, ואפילו הביא לו צוות עובדים שהוא מכיר, ואילץ אותו לעבוד איתם ולא עם העובדים שהוא התכוון להביא רק באוגוסט. המפקח גם גילה טעויות באלפי שקלים בחשבוניות ספק החומרים, כך שכבר חסך לי את הכסף ששילמתי לו עד היום. בנוסף תוך כדי בניה קבלן השלד חלה ואושפז, ולא היה מסוגל להגיע בכלל לשטח, וכל הניהול של עבודת השלד בוצעה ע"י המפקח.