מפקד

shani ben zeev

New member
מפקד

האם מישהו קיבל טלפון מהנוער העובד ולומד כאימון לקראת משרד החינוך? אנא עדכנו בפורום או ישירות אלי

gl12345

New member
גם אלי התקשרו

אמרו לי שבגלל שאני לא מדריכה השנה אני לא כשירה לענות על השאלות אז עשיתי לו קולות אז הוא שאל אם נעלבתי:)

אין משהו חשוב להגיב

אבל זה חשבתי שאני יכתוב תגובה סתם כי בא לי ואני יכול... אגב היום נהגתי בשלוש מכוניות שונות אחת מהם היה על חשבון שיעור היסטוריה ששוחררתי ממנו כדי ללכת ל"רכז" שלי שלקחתי אותו לשבת קצת בשווארמה.... אחת משיעורי ההיסטוריה היותר פוריים שלי... ומחר שוב כי חינוך תעבורתי (או כמו במערכת ש הכיתה שלי- שווארמה) אגב בתור אחד שנכשל בטסט שלו בגלל שהוא היה בשיעור חינוך תעבורתי שעה לפני הטסט, אני רוצה לשאול אם יש פה מישהו שאי פעם מצא איזהשהי חשיבות לשיעורים כאלה (השלמת שעות שינה לא נחשב!!!!)

s h e e p i t

New member
אלי התקשרו../images/Emo70.gif

מסתבר שהתקשרו למדבית ואליי! מצאו להם באמת למי להתקשר ניסיתי להסביר לו שאני כבר לא ממש מדריכה אבל הוא לא ממש הקשיב אז עניתי לו על השאלות נכון לזמן לפני שהפסקתי להדריך... (לא שגם אז היה מי יודע מה אבל בסדר) וזה ממש מצחיק איך הוא קורא כמו תקליט

YaLdoNet 4 EveR

New member
הם חיים בסרט

שאלו אותי שאלות מביכות כמו "כמה קבוצות יש לכם בכל שכבה?" "כמה פעמים את נמצאת בקן בשבוע?" "באיזה ימים את עושה פעולה? שלישי ושישי? שלישי ושבת?" "את מדריכה מספר קבוצות או קבוצה קבועה?" כאילו, כבר לפני תרט"ח שנים התנתקנו מהנוער העובד!! אנחנו בני המושבים!!
רציתי לבכות לה בטלפון. באיזשהו שלב התייאשתי מלנסות להסביר לה אז פשוט עניתי.. והמצאתי עוד חניך בטעות, זה נורא?

למעלה