מפקד!!

אושרה1

New member
מגניב!!

בס"ד כמובן שאני אמסור להם ד"ש. גליה תגידי את בצ'ט של נענע? למסור להם ד"ש מיעל וגליה אוקי איך את מכירה את נעמה? אושרה

smile3

New member
../images/Emo13.gifנוכחת!

בס"ד אמנם די חדשה פה, אבל צריך לקבל יפה את אלו שמצטרפים!
עמיצור מדריכת הרא"ה תל אביב והמרכז (מצטערת על הפרטים שחסרים, אבל בינתיים זה אני מעדיפה להשאר חסויה...)

moriazig

New member
אממ הנה שלי:

למרות שאני די חדשה פה בפורום, אם בא לכם: מוריה עמיצור מדריכה נבטים פתח- תקווה, כפר גנים.

מיכלוש7

New member
יואוווו... איזה צחוקים! ../images/Emo6.gif חחח...

אני התחלתי את השרשור הכרות הקודם!!! וזאת היתה ההודעה ה1 שלי בפורום כשרציתי להכיר את כולם! איזה מגניב זה... כמה השתנתי מאז!
אליגטור-למקרה שתקרא ת'שרשור שם, אז איזה מגניב, שאלת אותי שם אם אני רוצה להיות מדריכה ואמרתי לך שאני חושבת שלא! ועוד שאלת אותי אם אנחנו שולחים מדריכים לבאר יעקב... אוי... מה שיכול לקרות בפחות מחצי שנה...

מיכלוש7

New member
לא נכנס לעובדה שכרגע סתרת ת'צמך

אבל... חוצפן! פעם אחת אני לא מגיעה וכבר שוכחים אותי?!
חוץ מיזה, היה לי היום מבחן ע-נ-ק במשפטים והתחלתי ללמוד רק במוצ"ש! אז לא היה לי זמן!!! ואל תשכח, פעם הבאה-אצלי!

מיכלוש7

New member
ומה המסקנה הנלמדת?!

צריך לשים לב לכל מילה שאני כותבת! (כי עד שאני כותבת... רצוי לפחות שאנשים יבינו אותי...
)

SGVB

New member
הנה אני

שם: שי שבט: מעפילים(אימפרייה!!!) סניף: כפ"ג(פ"ת)(אימפרייה!!!)

אני ירשום אבל אני כבר לא בסניף

שם: שירית שבט: קוממיות- או לא להיות! (צריך למציא משום לשם דפוק!!!!!) סניף:רחובות מרכז(בית שפירא) לא לשכח : כחול לבן, עניבה , ו......"יד אחים לכם שלוחה ...."

sk77

New member
למה

את כבר לא בסניף? לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד ,תודה,צוות תפוז אנשים.

../images/Emo26.gifשכחתם את העיקר...../images/Emo36.gif

בס"ד כל שירשור ההכרות הזה נועד בכדי שנגיע למגש הפורום מוכנים יותר. אישרתם כבר את השתתפותכם? אם לא כנסו לכאן מיד ואשרו!!!

למעלה