מפקד פורום!

ashkeloni

New member
מפקד פורום!

בגלל שהפורום כל כך השתנה מאז הפעם האחרונה שעשינו אחד כזה... אז שכל אחד יכתוב איך קוראים לו בן כמה הוא מאיפה הוא ומהן הדמויות האהובות עליו

ashkeloni

New member
וכמובן../images/Emo13.gif

הנה התשובות שלי אני נתן בן 16 מאשקלון ואני חולה על מיראי טראנקס (לא אוהב את הקטן!) את וג'יטה כמובן שאני אוהב (איך אפשר לא לאהוב מישהו כל כך מעצבן?)

OFIRB9

New member
אני ^_^

אופיר בת 15 ומתה על טראנקס 17 ו18 והכי הרבה על פאן!

ved17

New member
תורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי שלומי אני בן 17 וחצי(כן תתפלאו יש אנשים בניי 17 וחצי שרואים את זה) ואוהב את וג'יטה(כמו שנתן אמר: איך אפשר שלא?) וקצת את 17 ואני מאילת(כן כן אילת)

קרייטון

New member
אממ אני?

איתי 13 (סוף סוף זה גם נכוןץץ XD) קרית אונו וכמובן פיקולו בDB

Warcraft3

New member
אני....

צוריאל. בן 16 ואוהב את גוהאן וגוקו. עיר מגורים:נתניה

gloom

New member
אני../images/Emo66.gif

שם-יואב גיל- 14 מיקום- ראו חתימה הדמות האהובה-גוקו ופיקורו וקלטו משהו מגניב

אני =]

אבל אני לא ממש פה,וגם לא ממש שם,אני באה והולכת,באה והולכת..טוב..כן ^^;; קוראים לי חופית. אני בת 14 וחצי,ב15 ל5 אני אהיה בת 15. אני גרה באילת. הדמויות האהובות עליי הן: טראנקסססס!!טראנקס!!*___* גם טראנקס פיוצ'ר וגם טראנקס הקטן =] גוטן!!!אויש!מושלמון קטן!!*-* וג'יטה!!!קשוח שכמותו *.* יאמצ'ה,אבל עם השיער הארוך!^__^ ו17!!!!*__* וכמובן,כמובן..רדיץ'!!!!*__* מיאו ^.^ אני אוהבת גם את בולמה,היא חמודה -^_^- ואני אוהבת סלאשים!!בייחוד טראנקס\גוטן!=]

Matrix man

New member
אני.

אני יהונתן בן 13 מראשון הדמויות שאני הכי אוהב הם: אנדרואיד 18, גוהן ומקיטה (איך לא..)

falon

New member
שלי

אז ככה, קוראים לי אור אני בן 17 ואני מפרדס חנה הדמויות האהובות עלי הם גוקו וטראנקס

ToMeRGman

New member
אני

תומר מת"א בן 16 מת על כולם בייחוד גוקו גוהן ווג'יטה.

ROY ABS

New member
הילד הזה הוא אני !

אני רואי בן 20 !!! (זקן אהה !) ואני מחולון הדמיות האהובות עלי הם גוקו , וג`יטה ופריזה.

ROY ABS

New member
הילד הזה הוא אני !

אני רואי בן 20 !!! (זקן אהה !) ואני מחולון הדמיות האהובות עלי הם גוקו , וג`יטה ופריזה.

ROY ABS

New member
הילד הזה הוא אני !

ROY ABS

New member
הילד הזה הוא אני !

Sakura Chan

New member
אמ.. טוב אני אכתוב גם כאן...

שם: חסוי גיל: 15 וחצי בקרוב 16 מקום מגורים: פ"ת הדמויות האהובות עליי: טראנקס (מיראי) וגוטן וגוקו!

טוב , גם אני

שם : חן גיל : 15 וחצי מקום מגורים : מעלה אדומים דמויות : סופר סיין 2 גוהן \ מיסטיק גוהן (סאיה מן סאקס אסס , גם גוהן הקטן דביל).

d1f2

Active member
לA c i D B R e e Z e

גם אני ממעלה אדומים צור איתי קשר בicq :220074611

למעלה