מפקד חברים!

כושכוש1

New member
מפקד חברים!

הי הי כולם ושבת שלום! מה דעתכם על 'מיפקד'? לאחרונה אין לי (ובטח גם לאחרים) כל כך מושג מי נמצא פה ומי לא, מי (כמוני) משתתף פאסיבית בלבד בנושאים שברומו של הפורום (= מנתח בתוך מוחו הקודח מבלי להעלות כלום על הכתב). חלק משמיעים קול מדי פעם (שייקה, רמי ואחרים) ולגבי אחרים - לא ברור אם הם באזור או לא. אז בקיצור - מי פה? וספציפית יותר - שיר, עטרה, ליטן, אסטרל, וגם אריק
, מילה - - אתם פה? בטוח לא ציינתי את השמות של כולם, זה היה בשליפה (אז סליחה מראש ממי שלא כתבתי את שמו). ולגבי אלה שרק קוראים ולא כותבים - גם אתכם נשמח להכיר. יאללה, להגיב!

ריפקי

New member
כן המפקד! (עם הצדעה ביד הלא נכונה,

מנסיון) אני פה מעט מאוד לאחרונה. אני מוצפת ועמוסה בעבודה במשרה מלאה, בבית שדומה יותר למאורה אפלה וחשוכה, רוויה בוירוסים של בחילות והקאות (ולא, אל תתחילו להציג בפני את האופציה של צאצא נוסף, כי בוודאות זה לא, מקוצר זמן), בעוד פחות מחודש מתחילה שנה ב' בגרפולוגיה אצל דניאלה גבעון, מוכנה לוותר על כל דבר תמורת ארוחה שפויה (שלא כוללת בננות וקולה מופחתת גזים או צנימים יבשים לגיוון), חוצמזה עכשיו אנחנו בשיא המערכה בחזית הגינה, פקעות עצים ושאר בולעני זמן באו לבדוק אם יש לנו עוד קצת מהמצרך המבוקש ההוא... והתינוק שלי, התחיל את גיל שנתיים הארור מוקדם מהצפוי והרצוי, אם הייתי יכולה לסרוק מעכשיו לעכשיו הייתם מקבלים תמונת מצב עגמומית יותר, לדעתי. ולגבי ההצדעה ביד הלא נכונה, הצלחתי בכשרון נדיר להצדיע כך לקחנ"רית ולרמטכ"ל (אודי חמודי) שהעירו לי בחצי לחישה "חיילת, מצדיעים ביד השניה"... שורה תחתונה - אני פה, מעט, עם מעט זמן להגיב ולהשיב... שתהיה לכולם שנה מצוינת, ולכל חובבי צמחי הפקעת, אנא עשו יום טיול ליודפת, לחנות המפעל, שם תוכלו לרכוש במחירים שפויים פקעות של חצבים, רקפות, נרקיסים, כלניות, נוריות, נץ החלב, קלות, שושנים, איקסיות, פרזיות ושאר טובין... אפשר גם לארגן מתנה שווה למארחים צמודי קרקע בלי להרחיב את המינוס של אודי אצל מון שרי.

ריפקי, אני מהמר על צאצא חדש מוקדם

מהמתוכנן. אין לך זמן לעשות אותו ? תיתביישי לך, בחורה צעירה ומלאת אדרנלין כמוך מסוגלת להרבה יותר, בין פקעת לפקעת מרביצים עוד אחד וזהו.

כושכוש1

New member
סליחה והי

ל Night M ולתפוחית (מותר עוד לקרוא לך ככה?) בהתאמה. אני בסדר גמור, הרבה דברים על הראש ומעט מדי זמן בשבילם, אז גם הנוכחות שלי כאן מצומצמת למדי (ומר מנהל מטיף לי מוסר בגלל זה). ומה שלומך, נציגתנו בצפון? מה תגידו על זה שבינתיים ההענות דלה כל כך?

בטח גולם בבית כנסת...

או טוחנים לקראת הצום... למה תמיד נראה לי שאנשים אוכלים בארוחה אחת במקום לשלושה ימים

לממימת

New member
שלום לכולם! אני מאלו שרק קוראים ולא

כותבים... באמת, אחלה פורום! - - - אז הנה, הכרתם אותי...

shonshon5

New member
כושכוש - מה עובר עלייך? ../images/Emo6.gif

לא שאני גדול בתורה, מצוות דרבנן אינן לחם חוקי, וגם אלו דאורייתא אני מצנזר פה ושם, אבל (תקני אותי אם אני טועה) חל איזה שהוא איסור לפקוד את בני ישראל. משהו שקשור להתגוננות מפני עין הרע. על אחת כמה וכמה - אוכלוסיה וירטואלית שאין יודעים מי הוא מי ומי הוא מה. החיים מחוץ למטריקס הם החיים הנכונים. צריך רק לדעת את הסוד. אני עובד על זה. גמר חתימה טובה! נ.ב.: חתולים - צמים בכיפור? אבי

כושכוש1

New member
החתולה שלי

צמה יותר מפעם בשנה. בעומס המטלות המוטל על כתפי הבעלים שלה אנחנו לפעמים שוכחים אותה, ואז היא מזכירה לנו ביללות (בד"כ בסביבות 3 לפנות בוקר) ששכחנו למלא את צלחתה. איזה תיסכול - עד שהבנות כבר ישנות, כל כלבי השכונה הפסיקו לנבוח, אפשר כבר לישון כמו בנאדם - הטמבלית הזאת מעירה אותנו. חוצמזה - ההענות למיפקד עדיין נמוכה, ומצד שני - ברוכה הבאה לממימת (הבנתי את הניק רק כשרשמתי אותו..).

למעלה