מפקד אוכלוסין.

לא הבנתי ממש למה אתה כועס עלי

לא התעקתי שומדבר משום מקום.....זה הכול מקורי שלי.......אם יש כבר דבר דומה באוסטין פאוורס אז אני לא ממש ידעתי את זה.....

Miss Pigmelion

New member
אני רוצה מסיכת אב"כ.../images/Emo122.gif

גיל: שמחה, אושר, רינה. 14. נקבה. במובן החיובי. חילונית. ואמ...למה זה חשוב לך? כדי שתוכל לדעת אם מותר לכתוב בפורום כתובות נ נח נחמ נחמן מאומן? רמת גן. מספק אותך?

סנדרין

New member
אלמוג, יש לך חתימה ערפדית../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif

מתישהו העולם יבין, שערפדים זה לא מצחיק. מה, פגשת אחד, שיש לך זכות לדבר עָליהם בידידותיות שכזו
(כן, הטראומות של הדמות שלי משפיעות עלי. גם זה קורה
)

סנדרין

New member
לא מצחיק ../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif

הנה, אמרתי לכם
. כי קאמאריה, האלפית המוכשרת שאני משחקת ב-D&D כבר שנה, נוטה להסתבך איתם. כלומר, הם נוטים להסתבך איתה. ראשית, איזה בלונדיני אדיוט כישף אותה ושתה לה את הדם. היכרות ראשונה עם ערפדים, ברכותי. היא בקושי הצליחה להתאושש, כשהחבורה נסחפה בערפילים של רייבנלופט. אחרי כמה הרפתקאות מסמרות-שיער באחת הממלכות שם, ואחת התקופות הכי קשות שהיא עברה, לפגוש את הערפילים שוב הייתה הקלה - אבל לאאא. הם נלקחו דווקא, מכל מקום אחר, לעיר ארורה בשם בארוביה. שם הסתבכו במריבה בין משפחות האצולה, ואז הסתבר שהם ערפדים כולם!! האצילים, כלומר. [ואז ה-DM טס לאיטליה. עצוב ביותר. לפחות קאמאריה ניצלה בחסד הפעם.]

Uzumaki Naruto

New member
אך!!

איך אני מקנא באנשים שיש להם חברים שמשחקים dnd אצלי זה פשוט לא ככה.... ד"א, דם זה כן באמת טעים.

python 4

New member
איזה צירוף מקרים תמוה

גם אני רוצה לשחק dnd ואין לי עם מי. תגידו, מה הסיכויים לכך ש- 4 אנשים בפורום אחד ירצו כולם לשחק dnd? אני הולך לבדוק את העניין בפורום dnd.

איפה אתם גרים?

אם אתם גרים בסביבות הקריות אז סבבה...הקבוצה שלי פתוחה לשחקנים חדשים...

python 4

New member
אני גר בפלנתאס.

בסמוך לשויקן גרוב. מחירי הנדל"ן שם הם ממש ברצפה.

python 4

New member
מצטער, אנחנו לא מקבלים ספרנים

לשורותינו. אתה חייב להיות בעל נטייה לרשע ולהאמין במלכה טאקיזיס.

מגניב!

אז שנייכם תבואו אלי למגדל ונשחק RD&D ענק.....אני אשפית, רייסטלין אשף, אתם מה שאתם בוחרים והLive Ones יהיו האוייבים.....נכסח להם ת'צורה רק עם פיירבול אחד!!! מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאה

RD&D

אנחנו רוצים להתחיל לשחק RD&D....רק בעיה אחת.....רייסטלין הוא ה-DM......הוא יהרוג אותנו..

Uzumaki Naruto

New member
אני לא יודע....

אני לא הייתי רוצה להיות מכשף בזה. אחרי הכל, לצערנו, כישוף הוא לא אמיתי, (הr מrdnd מסמל real, אמיתי.), זה סתם לזרוק חול או משהו כזה. אני רוצה להיות לוחם.... חבל שאין רוצח, אבל נו, מילא.

*אין כותרת...אין תקציב*

אנחנו לא זורקים רק חול.....אלא גם כיסאות ושולחנות......ומקלות.....ואבנים....וסכיני מטבח.....וכל דבר שאפשר לזרוק האמת היא... אתה תהיה לוחם...נעשה את הD&D בתוך עולם שאני ורייסטלין ניצור מהקסם..יהיה מגניב

למעלה