מפקד אוכלוסין.

python 4

New member
לא הבנת את הכוונה שלי... לא משנה.

אגב גם אני לא אהבתי את מלחמת התיאומים. היתה לי מלחמה כזו לא מזמן כשעברתי תאונה קלה והייתי צריך גם לנסוע למוסך, גם לצלצל לסוכנת ביטוח להזכיר לה שהיא צריכה לשלם למוסך, גם להתקשר לנהגת שפגעה בי ולהזכיר לה שהיא צריכה לשלם לביטוח.. בקיצור, היתה ממש מלחמת תיאומים לא פשוטה בכלל.

אלרוס

New member
מס' ברזל 27.3 מתפקד!

גיל: 14 מין: זכר (רגע, שניה, אני צריך לבדוק, כן, זכר). דתי/חילוני/חרדי: רפורמי-חילוני. איזור מגורים- צפון.

Wild elf

New member
Please stop this army thing

19, male, ashkelon, pagan, ready 2 die 4 tarja! (no conection). Sencirely urs, lord alex the first(hope there`ll b second)

סנדרין

New member
קאפיש ../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif../images/Emo182.gif

1. 14. נו, כמעט 14
. 2. נקבה
3. חילונית 4. רמת השרון

PdLrAaTgIoNnUM

New member
דרקון הפלטניה, לשירותכם.

אני כמובן, זכר. את גילי אפילו אני לא זוכר. דת? פחחח..... אפילו אני לא מאמין שאני קיים. אהה, ואני כבר שנים רודף אחרי איזה עולם שאישתי גנבה לי מתחת לאף... בשמחות!

תשובות:

1.בפברואר יש לי עליה לתורה.. 2.זכר... 3.אני מאמין בעצמי (ראה נק-ניים).. 4.במערכת הכוכבים של דרקון הפלטינה..

GingerBread Man

New member
אני יכול לשאול אותך שאלה?

אמנם זה עוף לגמרי אבל אני רואה סתירה גדולה מאוד בין אחד לשלוש והשאלה שלי היא למה אתה עולה לתורה?

אווווווקיי.....

גיל: 10,500 שנה {בשנת הדרקון הבאה} מין: כן בבקשה! דת: נרכסיסטית אזור מגורים: Heavens up above under a cherry tree {במקור ממוצקין}

איזו העתקה מגעילה!!!

איזו העתקה מגעילה מאוסטין פאוארס!!! זאת הייתה אחת השורות הכי טובות בסרט ואת, ברוב חוצפתיך, באה ומעתיקה!! איזו חופצנית את... תתביישי!!

למעלה