מפע"ם

tamir2006

New member
מפע"ם

יש מישהו שעה פה מבחן מפע"ם בתנאים מותאמים ועכול לספר על המבחן איך הוא מתנהל ואיפה??האם גם עושים אותו בטוניברסיטאות באותו היום שכולם עושים??

1ס ז

New member
קצת פרטים על בחינת מפע"ם

קודם כל צריך לקבל אישור לעשות אותה , במידה וקיבלת פרטים לגבי מקום ושעה יגיעו בהמשך- על תדאג... זוהי בחינה שניעשית על מחשב נייד, היא ניעשת בתאריך שונה מזה של הבחינה הרגילה, ולפעמים גם בשעות אחרות. היא נעשית בכיתה עם עוד אנשים (סביב ה- 30) אין הרבה מקום אבל יש מספיק (לפחות ככה זה בחלק מהמקומות) לבחינה ודף טיוטה שמקבלים מה"בוחנים" אין הגבלה לגבי כמות הדפים שמבקשים אך בכל פעם זה חוברת של 4 דפים שדף מתוכה זה דף נוסחאות. הם לא מגבילים אותך בעיפרון דף או עט מרקר .. ודברים כאלו.. כדי מאוד להתאמן על המחשב בעזרת הדיסק שלהם - כייון שזה זהה, ולא להתאמן רק על גבי החוברות- כי זו הרגשה אחרת שזה מול מחשב.. אמ.... בהצלחה....

tamir2006

New member
תודה !ועוד משהו...

האם ידוע לך מספר השאלות בכל פרק וכמה פרקים יש בסך הכל...זמנים וכד'

1ס ז

New member
כן

מס' השאלות בכל פרק משתנה בהתאם לרמתך, יש שלושה פרקים מילולי כמותי ואנגלית, באנגלית יש אנסין אחד , אם אני לא טועה. את הזמנים המדוייקים אני לא זוכרת, רק שלאנלוגיות דקה וחצי השלמשת משפטים 2 פטל3 היגיון 3 כמותי לכל שאלה יש 4 דקות יש המון זמן צריך רק לזכור שאתה נימצא במבחן, מה בידיוק אישרו לך ??

tamir2006

New member
אישרו בחינת מפע"ם ליולי

אישרו לי מפע"ם למועד יולי. לא הבנתי את הקטע עם מספר השאלות שמשתנות בכל רמה ...מה זה כאילו אם אני טוב אז יכול להיות גם 50 שאלות בפרק??

1ס ז

New member
יש גבול...

יש גבול למס' השאלות, אבל אל תדאג...... לא יפגיזו אותך בשאלות.. בכל אופן הרבה הצלחה.....

למעלה