מפענח תצ"א הגיוני שאפשר לקבל מפענח תצ"א במנילה עם קב"א 51?
I i See DeaD peOple New member 1/2/07 #7 הם אמורים.. אבל אמור בצה"ל זה שם של דג היה לי תפקיד במנילה שעם פרופיל כמו שלי אי אפשר להיות בו.
D deep0blue New member 1/2/07 #8 כמו? (סליחה על החטטנות) בעיקרון היו לי רק 5 תפקידים במנילה בחלק של תפקידים הדורשים מיון אז לא נראה לי שיש ממש מקום לטעויות. אז לאור העבודה שהיה את התפקיד הזה במנילה- יכול להיות שהקב"א 52?
כמו? (סליחה על החטטנות) בעיקרון היו לי רק 5 תפקידים במנילה בחלק של תפקידים הדורשים מיון אז לא נראה לי שיש ממש מקום לטעויות. אז לאור העבודה שהיה את התפקיד הזה במנילה- יכול להיות שהקב"א 52?
I i See DeaD peOple New member 1/2/07 #10 כמו... הידעת שנקבות עם פרופיל 45 לא יכולות להיות פקחיות טיסה ?
I i See DeaD peOple New member 1/2/07 #16 well אני יודעת את זה משני אנשים 1- קצין מיון 2- נגדת ממדור איתור ח"א אמנם זה כבר היה לפני שנתיים אבל זה מה שהיה.
well אני יודעת את זה משני אנשים 1- קצין מיון 2- נגדת ממדור איתור ח"א אמנם זה כבר היה לפני שנתיים אבל זה מה שהיה.
B blabla2a New member 1/2/07 #5 תלמד משו אחד ולתמיד!!! כל מה שקשור לצבא תמיד הגייייייייייייייייייייייייוני!! אבל תממיד