מפעלי הקיץ!!

מפעלי הקיץ!!

נכון שעוד לא כולם נגמרו... הרי המדצופי רק עכשיו יצא לדרך.. אבל אני רוצה שכולם יכתבו פה את החוויות שלהם ממפעלי הקיץ האדירים.. (הייתי רוצה לכתוב עכשיו ולשתף את כולם.. אבל אני ממש עייפה והולכת לישון..P=)

חומה ומגדל.

נסיעה ארוכה מדי[7 ומשהו שעות, עצירה רק של חצי שעה], מסלולים מעולים, חרא של קבוצה, היה כיף[:

שירוש1989

New member
י' מעוניינים-חם, אוכל חרא, מרדים,

על המקלחות אל תתנו לי להתחיל לדבר כי זה לא ייגמר אבל אחלה קבוצה ותכנים(חוץ מהפוליטי וחלק מההמשך בשנה הבאה שלא העבירו טוב לדעתי). אחרי הכל היה ממש עצוב להפרד מכולם שם י' הפועל למנף את הקנים אנשים מדהימים שכמוכם!

ny22

New member
מנהל
היית בקבוצה של רון ולדינגר?

נכון שהוא חלה?

TheBlackFairy

New member
עוד לא התקיים../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אני הולכת להיות בקייצת של גונן
. רינה, מתי הקייצת של ג'סי בסוף
.

ny22

New member
מנהל
באמת?

איזה סבבה, אז כנראה שנתראה! אולי אני אקפוץ לבקר.

konda

New member
י' מעוניינים היה מעולה

באתי עם ציפיות לישון כל היום ולעשות שטיות בלילה אבל התברר שאפשר לעשות יותר מזה והיה ממש כיף היו חוגים טובים ואחלה של אנשים.

י' מעוניינים היה מצויין

בעצם, שלושת הימים האחרונים היו מצויינים. כי תמיד בימים הראשונים לוקח זמן להתרגל לאנשים ולהפתח והכל. אבל מגניב...מגניב...

rainbow2005

New member
חומה ומגדל

היה נהדר! המסלולים, הבניה, הרקע, ההווי, הכל! שילבו אותנו עם עוד קבוצה מאוד נחמדה מבקעת כנרות היה ממש כיף!

הצופי נודד הייה דה באסט שבבאסטים! =

ההליכה הרבה.. הרעב הקשה... ועוד דברים.. לא הכניעו אותי (ואת כל השאר) שרנו... צחקנו... נהננו.. .דיברנו... הייה פשוט כלכך טוב.. והקבוצה שלי הייה מעולה.. והמדריכים היו כלכך אחלה (עומר מכפס וליאור ובת ים) זה הייה טיול שאני בחיים לא אשכח (כאילו שכל טיול אחר כן אבל אתם מבינים אותי.. כן?) הייתי מפרטת וזה אבל אני צריכה לעבוד וזה אז אני צריכה ללכת להתארגן וכאלה..P= (דלית.. הקייצת מתחילה בשיבת הזה...כמו שהייתה צריכה..)

TheBlackFairy

New member
אה אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תהני
. את באה לסמינר קריטריונים
.

למעלה