מפעלים.. שימו כאן תמפילם שלכם..+דוגמא למה שאתן מכינות..
ס ספירוש7 New member 19/11/06 #2 ../images/Emo41.gifאינליייי חחחח.. אנלא סובלת גראפיקה זה לוקח ש ע ו ת ! חחח.. שימו פה כדי שנראהה.. ודושית? שכחת ת'מאומצים שלך
../images/Emo41.gifאינליייי חחחח.. אנלא סובלת גראפיקה זה לוקח ש ע ו ת ! חחח.. שימו פה כדי שנראהה.. ודושית? שכחת ת'מאומצים שלך
ד דושית יוסף New member 19/11/06 #6 מפעל ראשון.. עיתונים: חתונה, יומולדת, גיוס, הולדת ילד/ה, וזהו נראהלי מה לכתוב: ואיזה 4 תמונות...ואיזה הכי מועדפות...איזה לכותרת הגדולה...ואיזה לשלוש קטנות...
מפעל ראשון.. עיתונים: חתונה, יומולדת, גיוס, הולדת ילד/ה, וזהו נראהלי מה לכתוב: ואיזה 4 תמונות...ואיזה הכי מועדפות...איזה לכותרת הגדולה...ואיזה לשלוש קטנות...
ש שרון והגיים בויז New member 19/11/06 #14 חחח מאמי אהבתי ת'מפעל הראשון... אני מזמינה תעשי לי שיהיה הכותרת הגדולה הבקסטריט בויז החליטו לבוא לארץ לפגוש את המעריצה הכי הכי שלהם שרון . והתמונות : אני אוסיף בכל הודעה תמונה
חחח מאמי אהבתי ת'מפעל הראשון... אני מזמינה תעשי לי שיהיה הכותרת הגדולה הבקסטריט בויז החליטו לבוא לארץ לפגוש את המעריצה הכי הכי שלהם שרון . והתמונות : אני אוסיף בכל הודעה תמונה
ש שרון והגיים בויז New member 19/11/06 #15 תמונה 2 חח שלא תחשבו שנטשתי ת'בויז .. לא נטשתי ולא בטיח .. אני אוהבת אותם אבל בא לי אם הבקסטריט בויז ... אמממ ..עכשיו הוספתי תמונה של הבקסטריט בויז חח פלוריני אני אוהבת אותך !!!!!!!
תמונה 2 חח שלא תחשבו שנטשתי ת'בויז .. לא נטשתי ולא בטיח .. אני אוהבת אותם אבל בא לי אם הבקסטריט בויז ... אמממ ..עכשיו הוספתי תמונה של הבקסטריט בויז חח פלוריני אני אוהבת אותך !!!!!!!
ש שרון והגיים בויז New member 19/11/06 #17 תמונה אחרונה ולפני שאת עושה לי תשני במקום הבקסטריט בויז שיהיה כתוב עליי .. שיהיה כתוב שרון וינברג כוכבת הפרסומות הגדולה חח לא היה לי מה לכתוב חחח
תמונה אחרונה ולפני שאת עושה לי תשני במקום הבקסטריט בויז שיהיה כתוב עליי .. שיהיה כתוב שרון וינברג כוכבת הפרסומות הגדולה חח לא היה לי מה לכתוב חחח
ס ספירוש חמי New member 19/11/06 #19 ../images/Emo41.gifעאעאעאעא דושיתת?? תעשי בעיתונים עלנו!!! חחחחחחחחחחחחחח.. על החתונה!! ב-9/2!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
../images/Emo41.gifעאעאעאעא דושיתת?? תעשי בעיתונים עלנו!!! חחחחחחחחחחחחחח.. על החתונה!! ב-9/2!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....