מפעלים? לכאן..

מפעלים? לכאן..

אז אני יפתח מפעל ראשון..אחר כך.. ד"א אני רוצה מאומץ...אבל לא יודעת איזה לבחור? תנו הצעות..

מפעל ראשון..

מפעל חתימות..אה...מה לכתוב?אפשר רק באנגלית!!כי אני כותבת בגליטרים..תמונה?תמונה שלךו...זהו..חחתזמינו...המון...ושמתי לכן...משהו שעשיתי..לשלי סנדלר..

מפעל שני...

שוב הבובות.. כמו שעיצבתי לדילב... או יותר נכון..לביחושית.. ביי לכן.. דושית יוסף..

אנני :]] ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני מחכה ממזמןןןןןןן ! ועדיין לאא הכנת ללי :[[ בובה ותרשממי: coralli לאבב יוו אםם אפשר שתיים תגידי ללי ..

מוכן ממי

אם לא יפה...תגידי..חח ואני יכולה לשלוח ביאסי גם.. אבל את הזמנות לןפע..לא לאיסי!!

זהה לא יפהה :/ ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

זה מושלםםםםםםםםםםם אממאאא איזהה יפהה תודהה חיים שלייייייי ! אוהבת אותך נשמה שלי !! מואאאאאאאאאההההההה :]]

הזמנה שלי..../images/Emo13.gif

כמו שאת רואה.. אושרי.. ואם את יכולה לרשום לי באמצע ושיהיה יפה חיוך מושלם לבנאדם מושלם תודה מאמי ואם אצליץ לך על המאומץ.. אממ הייתי ממליצה לך על
כי כנראה מישו כבר ויתר עליו .. תודה מאמי!!

ממי?

לא הקשבת למה שכתבתי.. אפשר רק באנגלית.. וצריך תמונה שלך..ממי.. ועל המאומץ? לא נראה לי חמוד..חח

מווכשרתת שליי החסהה הזאתת..../images/Emo3.gif

אם הייתי אוהבת את ביחו'ש הייתי מאמצת..תעשי לי אווששששששששששששששששששששששש ואני ישים את זה בחתימה שלי ברישמי:):)

MaStuLa76

New member
אני יעשה לך ניסיםXD

אני יעשה לך עציצית.! אני יעשה לך ילד! חחח סתם שירו'ש שלי ניגמר לי הפיינטשופ זה הדבר האחרון שעשיתי
אני יוריד תוכנה חדשה ואעשה המון א-ו-ש

למעלה