מפעיל ל"א

Gooner

New member
מפעיל ל"א

ביום ראשון באו אלינו קציני מיון והציעו לנו כל מיני תפקידים (טירונות 02 חיל אוויר) וקיבלתי במנילה שנתנו לי אתהתפקיד הזה. היה לי גם מפעיל קש"ב טקטי וחובש קרבי, אבל סימנתי את זה במקום הראשון בגלל שזה נראה לי התפקיד הכי מעניין שנותן גם הכשרה לעתיד. הבעיה היא שאני לא לגמרי יודע מה זה התפקיד הזה. אני כן יודע שזה קורס של 8 שבועות בלוד, ואפשר גם להשתבץ להיות ביחידה מוטסת. אם מישהו יכול לתת לי קצת יותר רקע ומידע על התפקיד אני אשמח. -שאלה נוספת, במסגרת הקורס אני גם משלים לרמת רובאי 03, השאלה שלי היא אם אני מעוניין אחרי הקורס לעשות העברת תפקיד לנ"מ , זה יהיה אפשרי? כי הבנתי שקשה מאוד לעבור מתפקיד שדורש סיווג בטחוני לאחד שלא דורש.

נ"מ דורש סיווג...

ל"א זה די סודי.. אני לא בטוחה שיגיבו לך פה... ואגב, לנ"מ בהחלט צריך סיווג....

אז אתה בטח הנכד של בן דוד שלי XDD

היי, אני טל, אנחנו קרובי משפחה

Gooner

New member
הבנתי...

אני לא מבקש שתגלו לי סודות מדינה, רק אם אפשר יותר מידע על תנאי התפקיד, מה הוא דורש ממך, רמת קושי וכל אלה. וחוץ מזה נשארת השאלה שלי בקשר לסיכויים שלי לעבור לנ"מ מל"א .. תודה על התשובות.

Gooner

New member
אני מעדיף קודם לבדוק אופציות..

בכל מקרה נכון לעכשיו אני לא קרבי (בן יחיד) אז אין סיכוי שישבצו אותי למשהו קרבי בלי חתימה של אמא. מצד אחד להיות לוחם זה יכול להתאים לי מאוד, מצד שני זה בכל זאת לוחם, אפילו שזה נ"מ. אני לא רוצה לעשות צעד פזיז עכשיו שאני אצטער עליו אחר כך. בגלל זה אני רוצה לעבור את הקורס הזה של ל"א ואם אני אהיה ביחידה מוטסת אז מה טוב. אם אני לא אהיה מרוצה אני כן ארצה כנראה לעבור לנ"מ, בגלל זה אני מברר מה הסיכויים שלי במצב כזה.

למעלה