מפעילת האמר קרבי

מפעילת האמר קרבי

התקבלתי למפעילת האמר קרבי, יש כאן מישהו אולי שגם התקבל או מכיר מישהו שהתקבל אושנמצא בתפקיד הזה? כל מידע יתקבל בברכה:)

למה באמת??../images/Emo77.gif

t h e snake

New member
חברה שלי...

היא עכשיו לומדת נהיגה על משאית, על מנת להתשלב בתפקיד הזה... לפי מה שאני יודעת, התפקיד הזה הוא בבבבבןןןן זונה! באמת, זה אמור להיות תפקיד טוב לבנות שלא רוצות ממש קרבי, אבל בכל זאת רוצות לעשות משהו יחסית מעניין... תחשבי על זה, גם אם התפקיד עצמו לא מעניין.. יש לך לימודי נהיגה חינם! ועוד על משאית.... :)

Blind Idiot

New member
אני מכיר...

מישהי מהמושבה שלי היא מפעילת האמר קרבי אבל מה זה ייתן לך שאני מכיר אותה?

אני...

כבר שבועיים עושה עם המפעילות האמרים האלה פטרולים בכיסופים ממה שניראה לי,הם מצליחות להנות מהתפקיד אפילו שהם טוחנות 12-12 ובתכלס אם את אוהבת לנהוג את תהני שם,בסה'כ התפקיד לא יותר מידי קשה אה תגידי זה נכון מה שהם אמרו שבמיונים נותנים לך להוציא איזה בורג מתוך דלי של שמן מכונות,,כדי לראות שאת לא ניגעלת?

חחחחחחחחחחח

ברור שלא, גם אני קראתי את זה איפשהוא ומה שזה נקרעתי מצחוק:) סתם עניתי על שאלון וכתבתי שאני רוצה מפעילת האמר קרבי בעדיפות ראשונה ואז אחרי חודשיים קבלתי מכתב הבייתה שכתבו שם שהתקבלתי!

אלונה 11

New member
זה תפקיד שהוא בלי מיונים...

מקבלות אותו בדר"כ אלה שלא עוברות הדרכת יח"ש... בגלל שהתפקיד הוא לא הדרכתי אז זה לא קשור למיונים האלה בכלל, פשוט נותנים אותו כי רוצי םלהבטיח שבת שנפלה ממיונים כאלה, שהיא נחשבת איכותית, לא תיפול על פקידות אתה על תפקיד נורמלי..

אה וואלה?../images/Emo77.gif

אני סימנתי שאני דיי מעוניינת, אבל חשבתי שאם אני לא אתקבל להיות מדריכה, ישלחו לי זימון לזה, ומקסימום אני לא אלך אם אני לא ארצה... לא ידעתי שזה בלי מיון

Panther

New member
תתחילי לחסוך כסף מעכשיו

לטיפולי גם וברכיים של אחרי הצבא

למעלה