מפסק חכם לדוד שמש

SmartGrade

New member
מפסק חכם לדוד שמש

שלום חברים, גילוי נאות, אני משווק את המוצר..
רציתי לחשוף בפניכם את המתג החכם לדוד שמש של חברת סמרטגרייד
www.smartgrade.co.il 

חורף חם לכולם

* מנהלים - אם ההודעה חורגת מהכללים אשמח אם תודיעו לי*

רשר

Well-known member
מנהל
אתן לך הזדמנות נוספת אם תעלה כתובת נכונה ותבדוק שזה עובד

בעקרון הפרסום נוגד את התקנון והביצוע נוגד את מטרתך,
לכן למד את האתר אצלו אתה רוצה לפרסם לפני שתמשיך לעשות שטויות גם באתרים אחרים,
עם כניסה עקיפה לאתר - תקנו אותו כי הוא XXX של אתר (במיוחד חנות שלא מאפשרת ביטול לפני ביצוע אלא רק ע"י יציאה מהאתר - זרקתם לקוח מהחנות שלכם!)

SmartGrade

New member
תודה על הפידבק

תודה על הפידבק , הבנתי את מקור הבעיה, עוד השבוע יתווסף כפתור במסך מילוי הפרטים לביטול וחזרה אחורה לחנות .

לגבי לינק מתוקן לאתר , אנסה להדביק את הלינק שוב :
http://www.smartgrade.co.il/our_shop/

ערב טוב לכולם

רוני1955

Active member
איך אני אוהב את זה......

כל המפסקים האלה, שיודעים לשלוט על הדוד מכל מקום בארץ ובעולם (זה באמת הכי חיוני, לשלוט על הדוד מתאילנד או יוון), הם פתרון מעולה. עכשיו, רק צריך למצוא בעייה טובה, שהמפסקים האלו יוכלו לפתור.
העניין הוא שזה פתרון מעולה לבעיה שלמעשה בכלל לא קיימת.

SmartGrade

New member
איזה בעיה הסמרטפון שלך פתר לך?

זה לא חיוני לשלוט מתאילנד, אבל זה כן חיוני שאתה חוזר עם הילדים מההורים והם עייפים ואתה רוצה שברגע שתגיע יהיו מים... או שאתה חוזר מחדר הכושר או גלישה בים, ולא בא לך לחכות מסריח עד שיהיו מים.. השימושים הם רבים, המוצר הינו מוצר לשיפור איכות החיים ולא מתמיימר לפתור בעיות בדיוק כמו שהסמרטפון שלך לא פתר לך בעיה אלא יצר לך עולם חדש של יכולות

רשר

Well-known member
מנהל
הפתרון שלו ושלי - להדליק את הדוד קודם או תמיד

כסף - עד 1200 ש"ח לשנה לדוד 150 ליטר שדולק כל השנה כולל קיץ!!
אם יש קצת שמש המחיר יורד בהתאם,

רוני1955

Active member
הפתרון

הבעיה עם הפתרון שלך היא שאתה מתחיל להיות משועבד אליו. אתה צריך לתכנן כל היום את המקלחות. אתה רוצה שברגע שתגיע יהיו מים חמים למקלחות של הילדים, ולכן אתה צריך לזכור שעתיים לפני זה להדליק את הדוד. אתה גם צריך לזכור להדליק את הדוד שעה לפני שאתה הולך לחדר כושר או כשאתה הולך לים. בעידן שלנו, עם כל הטכנולוגיה הקיימת, זה מיותר. המוצר הזה הוא גימיק מיותר, שלא עוזר כלום לאיכות החיים אלא רק לדאווינים.
הפתרון שלי מתחלק לשניים. יש לי טיימר, וכשהילדים היו בבית, בחורף הדוד דלק קבוע. כשהמים הגיעו לטמפרטורה, התרמוסטט ניתק את גוף החימום ולא היתה צריכת חשמל אפילו שנורת הביקורת דלקה. מאז שהם עזבו, הטיימר מפעיל את הדוד שעתיים בבוקר לפני שקמים, ושעה בערב לתגבור. יש מים חמים בשפע כל היום, כי הבידוד של הדוד הוא מעולה ואין כמעט איבוד חום.
מצורף צילום של הטיימר שלי, ורואים את התכנות של הזיזים שלו.

SmartGrade

New member
לא, אך אינני מנסה לשכנע

מי שלא רואה ערך במוצר ומנסה לשכנע אותי למה הוא לא צריך אותו, אני מוותר על הניסיון להסביר את התועלת שלו ואת השיפור באיכות החיים..
&nbsp
&nbsp

איכות חיים?????????????

בדוד אין יש מאיין. תחמם יותר ישאר למחר לחמם פחות .
ואים תעמוד בכול החישובים אולי תחסוך 20 ש"ח בחודש אולי . כך בחשבון שיש מנוע בתוך השעון שפועל 24 שעות ביממה . שצורך לפחות 5 ש"ח בחדש צריכת חשמל
אז מה הייה לנו פו ? חיסכון של 15 ש"ח בחודש . ובילבול מוח גדול

כן. למה לא ?

החום מגיע ל60 מעלות הטרמוסטט מכבה את הדוד . מתחיל ליצרוך מים חמים הדוד נידלק עוד פעם . אם לא אדליק את הדוד יום שלם . הוא ישאר כבוי .
הדוד לא צורך חשמל במשך 24 שעות .. מה אתה חושב שאנחנו טמבלים .

אני מטעמי בטיחות מכבה ליפני שהולך לישון. כול היום המתג למעלה . והטרמוסטט מדליק ומכבה לפי צריכת נמים החמים
עוזב את הבית לשבוע שבועיים. מוריד את נמתג סופית למטה
בשיטה שלך תמיד יחסר מים חמים במיוחד בחורף . מישהוא התקלח בבית. אתה לא יודע . מדליק רק 30 דקות . בסוף ניגמרים לך המים
המיתקן שאתה מתקין צורך חשמל 24/7 לפחות 10 ש"ח בחודש . אז מה אני חוסך . ומחירו 350 ש"ח. שזה השקע של כסף מיותר גם
כול הזמן לחיות עם הדלקתי לא הדלקתי . תשאיר דלוק קבוע במשך היום . מקסימום יעלה לך עוד 15 ש"ח בחודש חשמל . מי שיש לו בית כחם, לא מיסתכל על 15 ש"ח חשמל חיסכון

SmartGrade

New member
אתה יוצא מנקודת הנחה שהדוד שלך בבידוד מושלם

אתה יוצא מנקודת הנחה שהדוד שלך בבידוד והמים אינם מתקררים...
כמה פעמים ביום שלם הדוד שלך מרתיח את עצמו? להשאיר אותו דלוק זה ממש לא עוד 15 שקל בחודש...
&nbsp
&nbsp

תן כבוד לידע שלי

יש לי דוד כרומגן . בידוד מעולה . חשבון החשמל שלי הוא 225 ש"ח לחודש . יש לי דוד חשמל. לחודש 225. אז כמה מיזה זה חימום?. אכשו חורף יהייה יותר . ביגלל החימום בחדר. העיניין והמיתקו הזה . גם צורך חשמל . הוא מחובר לחשמל 24/7
מים בדוד לא רותחים. רק ב60 מעלות הטרמוסטט מכבה אותו. אני לא מדליק ב8 בבוקר את הדוד . אלה בשעה 5 בערך . כיבוי ב12 בליילה . אני עושה כך כבר מעל 40 שנה . אתה הולך להמציא את הגלגל מחדש

המכשיר נועד לחסוך

לא לחמם חינם. אז עם כול בילבול המוח אולי יחסוך 15 ש"ח לחודש גג

או שהחישוב שלך שונה .?.

רוני1955

Active member
אתה טועה

דוד לא מרתיח את עצמו. הטמפרטורה מכוונת ל 60 מעלות בדרך כלל. לדוד יש בידוד מעולה. איבוד החום הוא יחסית קטן.
כמו שאמרתי, הפתרון הוא טיימר מכני. עולה פחות מ 100 שקל, ונותן פתרון מושלם.

אתה משווק לא שמתי לב

סליחה . זה עניין אחר. המיתקן חוסך המון כסף בשנה
יש לי אחד כזה בבית .

dudi4321

Active member
IOT

אינטרנט של הדברים
לך זה מטומטם לחברות שמתעסקות זו ברכה.
המשק הולך לעננים לשליטה מרחוק לעין של האח הגדול.
ממש כמו שגוגל ואייפון ומייקרוסופט ופייסבוק ועוד כבר יודעים עלינו המון.

למעלה