מפנטזת עליך 24/7

מפנטזת עליך 24/7

עכשיו שאתה כבר לא משרד ליד , אני מוצאת את עצמי במהלך היום בוהה ומפנטזת עליך, מסתכלת מסביב והכל כל כך שונה ממה שהכרתי עד היום, מסתכלת על המשרדים החדשים שבהם אני נמצאת וחושבת ... חושבת איפה פה אפשר למצוא פינה שקטה שבה אני אוכל לעשות בך את זממי כשתבוא לבקר.. הפנטזיות מתחילות לרוץ...ואני כבר רטובה רק מהמחשבה עליך, רוצה אותך לידי , להריח, לחבק, לטעום, להקשיב לשתף.... רוצה אותך לידי , להרגיש את החיבוק העוטף , רוצה אותך לידי להרגיש את הנשיקות העדינות ,את הנשיקות המטריפות, רוצה אותך לידי להרגיש איך הזין המושלם שלך מזדקר לאט לאט בתוך הגינס, רוצה אותך לידי שתרגיש את הלב שלי דופק, רוצה אותך לידי שתראה את האושר שנוצץ בעיניים שלי כשאני רואה אותך, רוצה אותך לידי שתרגיש כמה אני חמה ורטובה, רוצה אותך לידי כדי שאני אוכל להתקרב אליך הכי קרוב שאפשר רוצה אותך לידי כדי שאני אוכל להוריד לך את המכנס ולשחרר את הזין המושלם המתוח לחופשי, רוצה אותך קרוב אלי כדי שאני אוכל לשלוח ידיים ולאסוף את הזין לידי לעינוג מושלם, רוצה אותך קרוב אלי שהזין שלך יכנס עמוק לתוך הכוס החם הבוער שמחכה לו.. רוצה אותך קרוב אלי לסקס מלא אהבה , מלא עוצמה , מלא געגוע, מלא רגשות.. מפנטזת עליך 24/7 לידי, בתוכי, איתי! פשוט רוצה אותך!!!!!!

yame1212

New member
מותק

את מאוהבת וכיף לך

למעלה