מפנטזים - שבוע 6

Yo-man

New member
מפנטזים - שבוע 6

ואפתח בשאלה משלי: יש לי 3 רסיברים ואני יכול להעלות 2 לשחק. עם מי כדאי לפתוח: סידני רייס ממיניסוטה נגד בולטימור במשחק בייתי (אולם סגור) בולדין מאריזונה בסיאטל, שהראתה הגנה חזקה השבוע ונצחה על ה-0 דונלד דרייבר מגרין ביי נגד דטרויט, אחרי שבוע חופש במגרש הביתי.

s t i f f l e r

New member
דעה שלי

הייתי הולך על בולדין ודרייבר(ההגנה של סיאטל חכמה על הראמס והג'אגס, כשהם נתקלו בברס, ניינרס וקולטס הם ספגו 23 ומעלה נק' למשחק, הקרדינלס אמנם לא יציבים, אבל הרבה יותר טובים מסיאטל, לגבי דרייבר והפאקרס, הם יחזרו מפוקסים יותרוינצחו את דטרויט שתסחט מחמאות, אבל לא יותר מזה).

Yo-man

New member
תודה! עשיתי את החילוף כמומלץ, אדווח מה יצא../images/Emo13.gif

eran113

New member
שווה להצטרף

יש לי שאלה יש אפשרות להצטרף לליגה עכשיו או שאין טעם?

avishaiam

New member
שאלת LB

יש לי את סגס מבולטימור ואת וודלי מפיטסבורג בולטימור מול מיניסוטה ופיטסבורג מול קליבלנד, אני לא ממש סומך על קליבלנד שיעצרו מישהו מההגנה אבל מצד שני בגלל שקשה לעצור את מיניסוטה יותר ישקיעו שם... את מי להכניס?! ד"א יש לי את פפרס שעליו אני לא מוותר כ"כ בקלות

JayneCobb

New member
אני היתי הולך דווקא עם וודלי...

משתי סיבות... חוסר היציבות בעמדת ה QB של קליבלנד,כמעט בוודאות תכריח אותם לרוץ יותר... תוסיף לזה את העובדה שההגנה של פיטסבורג עדיין פצועה (במיוחד עכשיו שאארון סמית' גמר את העונה) ויהיה להם צורך במישהו שיתקל ריצות דרך צד שמאל/אמצע...וודלי,ברוב המקרים,אמור להיות האיש הזה...

nevorozi

New member
2 שאלות

טום בריידי או אהרון רוג'רס? רוג'רס חוזר מה-BYE, בריידי אולי יצטרך להסתדר בלי מוס מוריס ג'ונס-דרו או מאט פורטה? שניהם סוג של הימור. מוג'ו בחלק מהמשחקים של הג'אגס בקושי נוגע בכדור ומצד שני פורטה נתן רק משחק אחד טוב העונה.

למעלה