מפנטזים, שבוע 4

JayneCobb

New member
מפנטזים, שבוע 4

תודה לאל על מוריס ג'ונס דרו שהציל לי את שבוע 3... בעיות? שאלות? נשמח לחוות דעה

Yo-man

New member
כן, דוקטור, לי יש שאלה

יש לי את דונלד לי, ה-TE של גרין ביי נגד מינסוטה, במינסוטה (משחקים באולם, אין השפעות מזג אוויר, ובד"כ הוא משתתף יפה במשחקים) ויש לי את בן ווטסון מ-NE שמשחקים בבית נגד בולטימור. ההגנה של בולטימור לא רעה, והמשחק בחוץ אבל האם בריידי ישתמש במסירות קצרות ויעניק לווטסון הרבה כדורים? או שהוא ממש חוזר לעצמו ואולי וולקר חוזר והוא יקבל את הכדורים הקצרים... כנראה שזה לא יהיה הבדל קריטי בניקוד, אבל עם מי ללכת? (תודה)

nevorozi

New member
שתי שאלות

1. הגנות - יש לי התלבטות בין סינסי בקליבלנד לבין שיקאגו נגד דטרויט. קליבלנד עשו TD אחד ב-3 משחקים, אבל עכשיו עם QB חדש. סינסי נראים דיי טוב עד עכשיו. אני ב-salary cup league ועל ניצחון של הקבוצה אני מקבל 5 נקודות ככה שזה עוד פאקטור. 2. דאלאס קלארק נגד הסיהוקס וסטיב סמית' (NY) נגד הצ'יפס או ורונן דיוויס נגד הראמס ואנדרה ג'ונסון נגד הריידרס. ותודה לג'ונס דרו שהציל אותי בשבוע 3.

pavelger

New member
תשובה

1. אני אוהד ברס אבל במקרה הזה הייתי בוחר בבנגלס כי בראונס פשוט קבוצה נוראית, דרק אנדרסון זרק 3 אינטרספשון שבוע שעבר. 2. הייתי שם את האפשרות הראשונה, דאלאס קלרק לדעתי הוא הטייד אנד הכי טוב בליגה כרגע, לעומת זה אנדרה ג'ונסון בדר"כ לא מצליח במשחקיו מול הריידרס כי אסומוגה אחד הקורנרבקים הטובים בליגה שומר אליו.

nevorozi

New member
מי הם שני ה-QB הכי טובים לדעתכם לשבוע 4?

הכי טובים שחשבתי עליהם הם פייטון מאנינג נגד סיאטל ומאט שאוב נגד הריידרס.

סנקה וואלאס או מארק סנצ'ז?

סנקה בחוץ מול אינדי סנצ'ז בחוץ מול ניו אורלינס

JayneCobb

New member
לדעתי - סאנצ'ז

למשחק יש פוטנציאל נקודות יותר גבוה,מה שאומר יותר החזקות כדור לכל קבוצה,מה שאומר יותר נקודות בשבילך...

סנצ'ז או רותליסברגר?

בדילמה קשה ... וגם, יש למישהו רעיון ל WR שיבוא משום מקום ויתפוס יופי של שבוע?

במונחי פנטזי, TO הוא לא בדיוק בא משומשקום

הימרתי על מארק קלייטון מבולטימור.

למעלה