מפנה את תשומת לבכם...

m i c h a l i

New member
מפנה את תשומת לבכם...

לדיון שנערך היום בפורום נשואים נשואות לגביי המאבק... לצערי הייתי בין הקולות הבודדים שם... אשמח אם תביעו שם את דעתכם... שם השירשור " זעקת האמהות" לא יאומן הבורות ששוררת בציבור לגביי גובה ההנחות וההכנסות שאני מקבלים...

ali105

New member
נעים לי מאד

שלום לך מיכלי לצערי לא מצאתי את השרשור שאת ממליצה לגבי גובה ההנחות,תוכלי לעזור לי? למה אין בפורום הזה מנהלת?

m i c h a l i

New member
שלום ובוקר טוב

אני מנסה לצרף קישור לשירשור המדובר... ( מקווה שאצליח) המנהלת עזבה זה מכבר... כרגע אין מנהל/ת לפורום הזה ( חבל)

ali105

New member
תודה לך מיכל

גם כאן באילת יש נציגות די רצינית של אמהות חד הוריות!!!

m i c h a l i

New member
../images/Emo20.gif

שיר שאני תמיד מוצאת בו כוח כשהכל נראה אפור.... מקדישה לכולכם... יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או גזירה לא ישנו את מהותי אני את והאל שלצדי עוד ננצח לא בגלל הכוח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח בתוכי במוחי בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי בדמי בנשמתי את שיש לי להגיד אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד לא כך אותו לא אשכח יבוא היום אוכיח צדקתי אני את והאל שלצדי עוד ננצח לא בגלל הכוח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי רק בגלל הרוח בתוכי במוחי בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי בדמי בנשמתי שלומי שבת

../images/Emo4.gif נדחקה ההודעה לעמוד 8

לא מצאתי לנכון לעורר מתים בהודעה חדשה. אבל הבעיה לא רק שם בפורום. אפילו בפורום חד הוריות מבחירה יש מי שחושבות כך, שלא לדבר על מה שמסתובב בעיתונות החופשית. אנשים, ובכללם מהנדסי התכנית הכלכלית, וכל אלו שיושבים עכשיו ימים כלילות לחפש פתרונות לחד הוריות, לא ממש מבינים מה זה להיות חד הורית ללא עבודה. אני תמיד מעקמת פרצוף למצוקת הנשואות כשהבעל במילואים, או בחו"ל. הן לא מבינות שחד הוריות זה קשה פי כמה וגם אין את ההכנסה של הבעל, וזה לא נגמר אחרי כמה ימים / שבועות / חודשים ואף אחד לא חוזר בסוף עם מתנות. וכל הגרושות שזועקות, הן אינן מבינות בכלל, שחד הוריות מבחירה אין להן מזונות וגם לא יום חופשי מדי פעם. הן אבאימא 24/7 והן מי שמפרנסות, מטפלות בבית ונלחמות ברשויות. זה לא קל להיות חד הורית. ובכל זאת, על אף הקשיים, זו אחת ההחלטות החכמות ביותר שעשיתי בחיי

../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gifנכון ! גם אני חושבת

כמוך שזאת החלטה חכמה גם אם נעשיתי אם חדורית מחוסר ברירה ביולוגי... שאולי אינו מקרי. בכל מקרה זאת בחירה חכמה שאין להצטער עליה כלל וכלל. ילד זקוק לאמא !!! ולמרות כל הקשיים - אנחנו ננצח !!

למעלה