מפל

נגהלי

New member
לספר להם סיפור ואז לעשות צלליות

מהמפל... הילדים מאוד מאוד נהנים לספר אח"כ את הסיפור עם הצלליות שלהם (תשימו בד לבן דק עם אור מאחורה). אני אנסה להעלות לך תמונה עוד רגע

נגהלי

New member
רק הדמויות יכולות לזוז

עם חוט בקזל או שיפודים. שאר התפאורה מודבקת על פרספקס (פלסטיק שקוף).

ברוכה הבאה לפורום מקסים ורעיונות לא ציינת בני כמה הילדים . . . אך אתן לך רעיונות שעשיתי עם ילדים . . . לעשות תיק מנשא כמו הקרטון החום עם הגומי ,ליצור מגזרה של תיק ,ללמד ולהסביר לילדים איך בונים . . .מעטרים עם טושי פרממנט לא מחיקים . . . מדבקות צבעוניות . מדבקות של "עירית" חברה של מוצרי עיטור . . . צבעי טוליפ . . . תיק לסידור תפילה . . . ארנק קטן לכסף ולסגור עם סקוטברייג מודבק ומומלץ עם דבק חם . . . ארנק למסמכים מתנה להורים . . . מוביילים . . .לצייר לבד או עם שבלונה חיות ,וכל מה שרוצים ,לעטר ולקשט עם טושי פרממנט ,צבעי טוליפ . . .מדבקות . . . קופסא מרובעת לניירות ממו המרובעים שכותבים בהם תזכורות . . .לבנות הקופסא ולקפל . . .אני הייתי מכינה מראש שבלונה מקרטון או ממפל כי זה לא נהרס משימוש מרובה . . .הילדים מקפלים . . .אפשר להוסיף לגב ראש בובה או חיה ממפל ולהוסיף קוי מתאר של פנים . . . ליצור מסגרת לתמונה ולעטר אותה . . . מחזיק מפתחות . . . פרפר . . . פרחים . . . מגנטים. . . המפל חומר מאד עמיד וחזק . . .

עוד רעיונות ליצור חיה גדולה כמו דובי ולחיה ליצור כיס מספיק גדול בבטן ולחבר עם סיכות מתפצלות לתת לכיס נפח וכך ישמש לאכסון של דואר וכל דבר אחר . . . לבנות בובה או שפן או חיה אחרת כמריונטה . . .ראש נפרד ,רגליים ,ידיים , לחבר עם חוט . . .תולים על קיר . . .מחברים מאחרי היצירה את הידיים והרגליים וחוט נוסף למטה ומושכים והבובה נעה ומניעה ידיים ורגליים

למעלה