מפל מים

JONE BOY בת

New member
מפל מים

קודם כל שלום ונעים מאוד לכולם! לאחר שוטטות בפורום , והתעניינות בנושא , ברצוני להתייעץ ולקבל תשובה מיקצועית בבעיה שעלתה. העיניין הוא כזה: לפני יומיים עברתי דירה (דירה שכורה עם שותף) ובאותו יום גם חגגתי את יום הולדתי. בת הזוג שלי הביאה לי מתנת יום הולדת: מפל מים (לא גדול , דיי קטן אבל מאוד יפה). השאלה היא האם זה בסדר לשים מפל מים בחדר השינה שלי. חשוב לציין שהדירה בת שני חדרים ללא סלון. כלומר לכל שותף יש חדר משלו. ויש הול בכניסה. כמובן שהעדפה היא למקם את המפל בחדר , אבל אם זה יעשה עבודה שלילית מבחינה אנרגתית אז אעביר את זה להול. וכאן אני פונה אלייך דנה ומבקשת לשמוע מה דעתך. תודה מראש שלומית

דנה A

New member
מפל מים

הי שלומית, ברוכה הבאה לפורום מזל טוב ליום הולדתך, והתחדשי על הדירה. גוף מים אינו מומלץ למקם בחדר שינה, ללא קשר למפה האנרגטית של הבית. מעבר לכך, בחירת מיקום של גוף מים פעיל תלויה במפתו האנרגטית הספציפית של הבית. \ לא אוכל להמליץ לך עג' הרשת היכן למקמו אך אוכל להמליץ לך שלא למקמו בחדר השינה. כתבתי בעבר בפורום על מפלי מים, מאחר ומדובר במים - הם מפעילים את האנרגיה המאפיינת את האזור, לשם כך אנו צריכים לדעת איזו איכות אנרגטית מאפיינת את האזור, עמ' שלא להפעיל מה שאיננו מעונינים למשוך לחיינו! בהצלחה! דנה

למעלה