מפל/ בריכה בגינה.

מפל/ בריכה בגינה.

אנחנו בתהליך של בניית ביית. בריכה קטנה (משולבת עם מפל) ובה דגים וצמחי מים היא חלומו של בעלי. יש איזורים עדיפים למקם את הבריכה גם בחצר? (אנחנו צריכים לתכנן עכשיו יחד עם כל תכנוני המים השונים)

בכל מקום שתבחרו, יושפע האזור

מיסוד המים שזהו היסוד שמביאה איתה בריכה מסוג זה. את מיקום הבריכה אפשר לבחור לאחר שבוחנים את צורת השטח, מיקום הבית וכיווניו, צורת הבית יחסית לשטח ובכלל,תאריכי לידה, אפשרויות הצנרת/חשמל, ועוד פרמטרים אחרים. אפשר לאבחן את השטח בכל הפרמטרים ואפשר רק להתחשב באחד מהם. ככל שבדיקת השטח תהיה מדוקדקת יותר, כך תהיה ההתאמה גדולה יותר ובהתאם גם התחושה של דיירי הבית. בפאנג שוי, כל דבר שנמצא/ממוקם במקום מסוים יש לו את הסיבה והתוצאה שלו שהם מעבר ליופי ואסטתיקה למרות... שיופי אסטתיקה והרמוניה הן דברים נהדרים לכשעצמם. מה הן האופציות האפשריות למיקום במקרה שלכם?

אנחנו בשלבים ראשונים של בניה

כך שאם אני יודעת עכשיו מקום עדיף, אני מתכננת גם את נושא החשמל והמים. תאריכי הלידה שלנו הם: 21.1.1970 (בעלי), 15.7.1971 (שלי) המיקומים האפשריים הם בגינה הקדמית (איזור צפון) או באחורית (דרום, דרום מערב או מערב). מה היתרונות של כל אחד מהצדדים?

או קיי

תראי, אם את מתכננת בית אז עשי את הדבר באופן מקצועי, אישי ולא באינטרנט. אני מניחה שאת מבינה שמכאן, משולחן המחשב שלי...לא יהיה טוב ליעץ לך איך לכוון את תוכניות הבניה שלך ... הנושא מאוד מורכב ובהסתכלות על שירטוט הבית שהעלית אני ממליצה להתיעץ בצורה אישית. כללית, הייתי ממליצה מהמקומות שציינת למיקום, על הגינה הקדמית - צפון. מים מביאים איתם אנרגיה שמקררת, מרגיעה, מיסתורית, מרתקת, מניעה, מזיזה, מרעננת ועוד. כל זה מותנה במצב שקיים בכל מקום שבו מדובר. למשל, מים עם יסוד אדמה יוצרים בוץ, תרתי משמע. מים עם עוד מים יכולים ליצור הרבה קור וחוסר יציבות מים עם עץ הם אפשרות לצמיחה....וכן הלאה. לכל דבר, כמו בחיים עצמם, יש גם יתרונות וגם לא. צריך לבדוק את הדברים מאוד לעומק.

למעלה