מפלצת2ראשים

eranoz

New member
מפלצת2ראשים

החלטתי להעמיד אותה למבחן בפורום אומנות לפני פורום פנטזיה. זה לא ממש בסגנון של איורי פנטזיה וזה גם לא מפלצת קלאסית אלא פוסטמודרניסתית אני לא בטוח שזה מתאים לפרויקט או אם בכלל מבינים שזו מפלצת עם שני ראשים.

eranoz

New member
כמה מילים על עצמי

שלום שמי ערן, אני סטודנט להדמיה ואינטראקטיב, שזה אומר לימודי רוחב, קצת עריכה, קצת תלת מימד, קצת אנימציה, קצת עיצוב אתרים, פלאש/דירקטור והכל עם בסיס של אומנות ועיצוב. אני עוסק באומנות פלסטית מגיל אפס מרגיש צורך להציג. הפורום פה מאוד מפרגן וזה יפה מאוד . העבודות פה מוצאות חן בעיני. אני מאחל לכולם פורום פורה פורח ופיקניקי.

eranoz

New member
תודה רבה על הפירגון

הציור הזה, כמו הקודם שהעלתי, נעשה בפוטושופ. יש לי לוח wacom, שלמי שלא יודע זה, לוח שמתחבר ליציאת ה-usb במחשב ועם עט מיוחדת, שכשמעבירים אותה מעל הלוח הסמן של העכבר מחכה את תנועת העט וכך אני יכול לצייר ישר לתוך המחשב בלי צורך לצייר על נייר ולסרוק. היתרון הגדול של ציור בפוטושופ ובדומיו הוא המידיות אתה רק מדליק ת´מחשב ואתה יכול להתחיל לצייר, אתה מוגבל בגודל הפורמט שנח לעבוד איתו, אך לא בכמות הגוונים וביכולת להתקרב ולהתרחק כלומר הזום. החכמה היא לא לנסות לחקות את הציור הרגיל כי אז זה באמת יוצא סינטטי, ההיסטוריה יודעת לספר גם על צלמים שניסו לעשות את זה ונכשלו מאותה סיבה. הציור הדיגיטלי הוא מדיום בפני עצמו וכך צריך להתייחס אליו.

סבבה

תמשיך ככה ותמשיך להעלות לכאן עבודות שלך למרות שאני עדיין נשארית עם הנוחות של ציור רגיל עם צבעים והכל... עכשיו אני רוצה (כשיתקנו לי את המחשב ויהיה ליע סורק) לעשות רישום לסרוק אותו למחשב לעבוד עליו במחשב להדפיס אות ולחבר לקרטון ולהמשיךל לעבוד בצבע- מסובך- אז מהה?

eranoz

New member
בכלל לא מסובך

אני בעד, תנסי את כל הקומבינציות שעולות לך בראש ויפה שעה אחת קודם

eranoz

New member
ובאשר לנוחות

את טוענת שיותר נוח עם נייר ומכחולים. אני טוען שמנסיון לצייר במחשב זה הרבה יותר נוח ופשוט, המחיר הגדול שאתה משלם על הנוחות הזו היא הניכור שבצג המחשב לאומת הנייר או הבד. אפשר להדפיס יצירות דיגיטליות אבל זה לא זה.

ואלה ערן

גם העבודה הדודמת כמו ו מדהימהההההההההה. וחוץ מזה למה שהתכונתי בנוגע לנוחות של הציור בצבע ומכחולים היא העובדה שאני רגילה לזה. הבנת?

למעלה