מפלצת "שינוי".

יש כאן מנהל פורום סבלני ביותר

שמאפשר לכם להשתולל באין מפריע. אורך הרוח שלו ראוי לשבח רק חבל שהוא מאפשר לכם להשתמש בדימויים והשוואות נאצים ליהודים בניגוד לחוק.

רונאל1

New member
אכן מנהל סבלני כלפי חולי נפש כמוך

אבל זה מחיר הדמוקרטיה - לסבול טמבלים גזעניים כמוך. מי שהשתמש בכינויים אנטישמיים כלפי יהודים היה אתה והמח המעוות הקיצוני שלך. מי יתן ותחליק מחר בבוקר על בננה, תשבור רגל, תתאשפז בבית חולים ונקבל קצת חופש מהגועל נפש שלך. אמן כן יהי רצון!

מעניין כמה סבלנות יש למנהל הפורום

בשבילך... אני ממש מצטער רונאל שהבאתי כמה עובדות שגרמו לך לסערת רגשות. אני חושב שהאנטרנט לא עושה לך טוב, מן הראוי שתשב, תיקח נשימה ארוכה, ותרגע. לאחר מכן גש לשירותים הסמוכים, וקח לך חבילת טישו. שלוף טישו אחד ונגב את הרוק המוקצף שהצטבר בזוויות הפה שלך. קח טישו נוסף, הרטב אותו קלות. חזור לחדר, נגב בעדינות באמצעות הטישו הלח את המסך של המחשב שלך. לאחר הסרת הרוק והקצף, השלך את הטישו הללו אל פח האשפה הקרוב. את השערות שתלשת הרם מן הרצפה וזרוק לפח. לך למקלחת ועשה לך מקלחת צוננת. קח את התרופות, פיפי ולישון. עוד יום עבר.

רונאל1

New member
העובדות של אנטיתזה הטמבל

תמשיל לפנטז...עובדות עלק...מכל טוב פרי דמיונך. אתה גמור!

אתה גם מאיים...

מנהל הפורום תשים לב רונאל מאבד שליטה על יצריו לחלוטין. מישהו מתכונן להפנות אותו למרפאה ?

רונאל1

New member
בכיינצ'יק...

איום? איפה ראית? לך תגיד לאבא, אולי הוא יבוא להרביץ לי! למען הסר ספק: "גמור" = בנאדם שרוט (בעל שריטה במוח), אין לו תקנה ואין לו תקווה. הןא גמור.

רונאל,

הובסת, הושפלת , נוצחת. לאו דווקא בגלל תוכן הדברים(למרות שגם כאן...), אלא בגלל ההתנהגות המכוערת שלך.

רונאל1

New member
פנטיתזה מפנטז

ולקשקש שטויות מבוקר עד ערב. אתה יכול לשקר כל יום וכל היום אבל זה לא יהפוך את הדעות הקיצוניות והגעזניות שלך לנכונות יותר.

כולם רואים שלא התמודדת עם דברי

המבוססים, שאני לא גזעני בכלל, לא קיצוני בכלל, ושאתה, דוגל ברעיון של לחזור על שקרים בהנחה שיתחילו להאמין בהם...

רונאל1

New member
אני צריך להתמודד עם טיפוסים כמוך

אתה קטן עליי וגזען וזה שילוב מאוד עלוב.

גזען נגד מי ?

בוא נתחיל לסתור את שארית דבריך בפעם ה - 1000... פשוט שעשוע לילי.

Roobie

New member
בוא'נה, אתה שנון

מה שיפה זה שמצאת משהו שמיוחד לשם של שינוי... נגיד לשם של הליכוד זה לא היה מצליח....

Roobie

New member
במקרה במקרה

לא. אני שמאלני מנייאק משתמט ואוהב ערבים ממרצ.

מתברר שאתם כנופייה מאורגנת היטב.

אני רואה שכבר מכירים את כל השטיקים שלכם. אני פחות או יותר מרחם עליכם , אתם די מוגבלים בתפיסות שלכם , סובלים מחוסר פלוראליזם, קיבעון מחשבתי, וחוסר יכולת התמודדות עם תבניות ממוצעות בסיבוכן. למרבה הצער זה החומר האנושי שמושכות מפלגות כמו מר"ץ ושינוי , חומר אנושי שפועל לפי דפוסים של עדר מוסת. ומה שחמור עוד יותר, זה שאנשים בעלי מוגבלויות דומות תופסים תפקידים רבים וגורליים בממסד הישראלי, משם הם מייצרים את התעתיקים של עצמם : דורות ההמשך נוצקים לתוך התבנית העלובה הזו המחלישה את האנטיליגנציה הכללית בישראל. עיקר הבעייה מצוייה באקדמיה , מערכת המשפט, וכמובן מערכת החינוך.

למעלה