מפלצת ושמה אבא

1חווה

New member
מפלצת ושמה אבא

אף פעם לא ספרתי את מה שאני כותבת כאן היום זה מאוד קשה לי וכואב וגם הרבה חשש ופחד יש בי. עד שידידה שלי וגם עוד אמרו לי שזה חשוב גם בשבילי שאכתוב אז אני מנסה להתגבר אני בת לרב של ישוב גדלתי וחונכתי כחרדית מאז ומתמיד האמנתי מאוד באלוקים וכל מה שסביבו זה מה שידעתי וזה היה נראה לי ברור לא פקפקתי בדבר כמו שחונכתי כך ציפיתי כל ימי לרגע שבו אתחתן ואקים בית נאמן על טהרת המשפחה רציתי בעל תלמיד חכם ורציתי ילדים כמוהו אז הגיע גיל 19 ונמצא הבחור אחד מהטובים של ישיבה ידועה ושמחתי ההרגשה שלי היתה של התרווממוות וקדושה כל כך חכתי להתחתן התחתנתי אחרי שנגמרו כל הטקסים והמסיבה הגיע השעה הגדולה שלי ושל בעלי קיום המצוה פתאום בעלי נבהל ויצא מהחדר הוא מצא אותי לא בתולה אני פשוט הייתי משותקת מבכי וכאב ופחד , לא יכולתי לספר לו בעלי טען שהכל זה מקח טעות ובקש להתגרש אני כל הזמן בכיתי ופחדתי לדבר מה שאומר זה שנכון לא הייתי בתולה וזה בגלל שאבא שלי שהוא רב מוסמך היה מגיע אלי לא פעם ולא פעמים לחדר מגיל 15, בהתחלה הוא היה נוגע בי לא האמנתי אבל הפחד האלם השוק כבוד ההורים לא נתן לי משהו לעשות כשאמא שלי היתה בבית חולים ליולדות בלידה אני היתי צריכה להחליף אותה הוא לא היה מפספס הזדמנות כזו וגם בנסיבות אחרות לבוא לחדר שלי הילדים הקטנים חשבו שהוא משוחח איתי אבל בדרך כלל זה היה אחרי שהם ישנו חשבתי שכשאתחתן זה יגמר אבל הכל נהרס ואני יצאתי מדעתי אושפזתי לתקופה כל הזמן עדין האמנתי והקפדתי על הכל קלה כבחמורה עד ששם הכרתי מישהי שלקחתי ממנה ספרים לקרוא של נעמי רגן לא משנה מה עבר מאז אבל היום אני כבר לא מאמינה מה שגרם לי זה בעיקר הידידה והספרים שקראתי בתקופה הזו אבל אי אפשר לדעת אם זה היה קורה לי בלי הטראומה שעברתי. למרות שגם אחריה תמיד האמנתי באלוקים ובכל מה שגידלו אותי. מהבית ברחתי אחרי האשפוז ונמצאת בכל מיני מקומות לא מכירה כל כך את העולם בחוץ אבל לאט לאט אני מקווה שזה יסתדר הכרתי מישהי שאמרה לי להתלונן על אבא שלי אבל אני מפחדת למרות שאני מאמינה שהוא יעשה את זה גם לאחיות שלי אני מפחדת אמא שלי לא האמינה לכלום ומאז בכלל שונאים אותי כאילו אני לא בסדר בדרך כלל אני לא עם מחשב לכן אני לא יכולה לכתוב בכלל לא הרבה זמן שאני מכירה את האנטרנט ואותכם . אבל כשאני נכנסת אני קוראת את הכל אשתדל להכנס יותר אני נכנסת רק כשאני אצל ידידה שיש לה מחשב זהו יש לי שאלה . כל הזמן כתוב לי שיש לי מסרים איך אני רואה אותם?

אחר

New member
איך מגיבים לכזה דבר ?

קראתי והזדעזעתי. כמו כל מי שיקרא את ההודעה הנוגעת ללב הזו. אני מרגיש שיש לי הרבה מה להגיד, אבל אני חושב שאי אפשר להתייחס לדברים עצמם מעל גבי הפורום- הם יותר מידי כואבים מכדי לנהל עליהם דיון. בנוגע לאפשרות להתלונן ובכלל, אני חושב שאת צריכה לדבר עם איש מקצוע. בנוגע למסרים האישיים- פשוט שימי את העכבר על השורה שבה רשום שיש לך מסר אישי ותלחצי על המקש השמאלי.

adam222

New member
וואו.... ברוכה הבאה...

ובכן קשה להגיב למכתב כזה אך זאת אומר, כאן (בפורום ובמציאות) את תקבלי את כל אשר לאל לידנו לעזור... מסרים אישיים: לוחצים על "יש לך 1 מסר אישי" וזה נכנס פנימה בחלון אחר. >אדם רץ להכין קפה ולהביא עוגיות, למרות שאין זה תפקידו<
+
(בערך)

רינהא

New member
מסרים אישיים

כדי לקרוא מסר אישי תלחצי על המעטפה הכתומה על פס הכחול מצד שמאל מעל לדף הכתוב

anat80

New member
קשה

עכשיו קראתי את ההודעה שלך אחרי ששמתי את שלי על סידור החדר ואני מרגישה קצת רע על זה.. אני מסכימה עם אחר, אין מה להגיד.. שיהיה לך המון בהצלחה! כבר הסבירו לך על המסרים האישיים אז אני אוותר על זה

רינהא

New member
קבלת עזרה

לחווה ולכל מי שקורא את ההודעה חשוב חשוב לקבל עזרה גם אם מדובר במעשים שנעשו בעבר הרחוק או הקרוב לא להשאיר דברים פתוחים- למענכם ולמען האחרים שעלולים להפגע. במקרה של תקיפה מינית אפשר ורצוי לפנות למרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית. הסיוע ניתן בכל התחומים- תמיכה, עזרה פסיכולוגית, עצה נכונה וגם לווי כדי להגיש תלונה במשטרה. חשוב למידע כללי של כולם. מס, הטלפון שלהם 1202 מגיע לכל אחד ואחת - כל הסיוע שבעולם. עוד ערוצי עזרה אפשר לקבל דרך ער"ן ( עזרה ראשונה נפשית) 1201 בתחנות שלהם יש הרבה מידע על כל אפשרויות העזרה. חשוב!!!!

R a c h e

New member
תהיי חזקה!!

אני לא יודעת אפילו איך לחזק אותך ולחבק אותך את כנראה חזקה אם הצלחת לדבר ולכתוב על זה. רק נקודה למחשבה: בדרך כלל קיימת התיישנות לגבי עבירות שונות לרוב מדובר בשבע שנים, בעבירות כנגד קטינים מדובר על 7 שנים מגיל 18 ז"א עד שהקטין בן 25, לדעתי, אם תצלחי לאסוף את עצמך זה יעזור לך מאוד, לסגור מעגל, וכמובן גם לאחיותייך. בכל מקרה בהצלחה!!
רחל (בקשר לשאלה שלך על מסרים: תלחצי על השורה שאומרת "יש לך מסרים חדשים" ויפתח לך החלון עם המסרים)

לא קל להגיב בפורום, אבל...

את תגלי שיש בעולם כל מיני אנשים, חלקם, ואני מקוה שהם יהיו הרוב, יהיו ידידים שלך באמת, ותוכלי לסמוך עליהם. יהיו גם אחרים, שלא. והחכמה היא לא רק להבדיל ביניהם, אלא גם ללמוד שכאשר נתקלים במישהוא שמרע לך, זה הוא ולא את, זה הוא המסכן והוא זקוק לעזרה אולי יותר ממך. אני מקווה שבינינו תמצאי רק חברים וידידי אמת. בקשר לצדדים המעשיים, תהיי בקשר עם חברים ואנשי מקצוע, אל תהססי אם תצטרכי לעשות מעשה אמיץ, אבל אל תנהגי בפזיזות. >>אתאיסט מצרף את עצמו לרשימת הידידים<<

מטאור38

New member
ללא נושא.

אין לי מילים לבטא את מה שאני מרגיש.אני רק יכול לאחל לך שתהיי חזקה. אני מבין את הפחד שלך, את הקושי לחוות הכל מחדש. אבל את חיבת לידע מישהו,הבן זונה צריך לקבל את מה שמגיע לו.ואם לא בשבילו, אז לפחות בשביל האחיות שלך.(למשל את יכולה לשלוח לי את הכתובת של ההורים שלך,ואני כבר ידאג לארגן כמה חברים שישמחו לזיין לו תצורה,ואני לא צוחק) הלוואי שהיתי יכול להגיד לך משהוא שהיה עוזר לך,הלוואי שהיתי יכול לקחת ממך את כל הסבל והבדידות.אבל אני לא יודע מה להגיד,הכל נשמע לי כל כך בנאלי. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם.ומקווה שתגיעי למקום טוב יותר.שלם יותר. אוהב יותר .

לחוה

מעבר לתחושת הזעזוע הספציפי והכעס על כך שעדיין בשנת 2002 יש חברות שבהם הפושעים מסתובבים חופשי עם תמיכה חברתיית, ואילו הקורבנות צריכים לפחד ולהיות מסוגרים בבתי-חולים למינהם, מעבר לזה,את חייבת להתלונן במשטרה והיום,יש פושע שמסתובב חופשי ואין שום סיבה שזה לא ימשיך באחייותייך. חובתו של כל אזרח למנוע פשע והפשע קורא לנו. לגבי פחד וחשש,אין ממה.יש עדיין במדינה הזו,טיפת סדר בשביל להגן עלייך. לעזרה תפני למרכז לנפגעות תקיפה מינית ולה.ל.ל כנסי לתיבת המסרים,יש שם משהו ארוך ששלחתי עכשיו.

דידית

New member
פשוט לא להאמין!!!!

חוה את ממש חזקה שכתבת את זה! אבל את חיבת להמשיך להיות חזקה. את חיבת להתלונן על האדם הזה ואולי רק כדי למנוע סבל מאחיות שלך! האבא הזה הוא מפלצת ואדם כזה חיב לשבת מאחרי סורג ובריח! אני מאחלת לך באמת מכל הלב שתהיי מאושרת. הסיפור שלך הזיז פה לכולם זה אני בטוחה. ושתדעי שגם אחרי כזאת טראומה יש חיים והחיים הם יפים! תשמרי על עצמך דידית.

ברוריה2

New member
את לא לבד!!

אני גם-כמו כולם-מזועזעת מהסיפור שלך. ואין הרבה מה להוסיף על מה שכולם כתבו. אני גם תומכת בהמלצה החמה לפנות למרכז סיוע- בשביל עמצך, ולהתלונן- בשביל אחיותיך או כל מי שסובב את הבן-זונה הזה. את לא לבד בסירה הזו: אני מכירה מישהי שנאנסה ע"י סבא שלה במשך שנתיים בגיל מאד מוקדם וגם לה המשפחה הפנתה עורף מתוך כבוד לסבא. בסוף היא התלוננה, אבל היא נותרה עם נזק נפשי חמור של תדמית אישית וכו´, לכן אני חושבת שכדאי לפנות לסיוע. כל הכבוד על האומץ, אני מקווה שתמצאי את הכוח לבנות את עצמך מחדש!

אם רק תאזרי כח, תתלונני במשטרה

חוה היקרה דואב הלב לשמוע את סיפורך. לפני 30 שנה היו נשים רבות בכל חלקי החברה שחוו דברים נוראים כאלה ולא העזו להתלונן. היום עברנו דרך ארוכה ונשים רבות פונות לקבלת סיוע וחלקן אף מתלונןבמשטרה. בציבור החרדי, כמו בכל חברה סגורה היתה עד לאחרונה נטיה לסגור הכל בפנים. אבל בשנים האחרונות חל שינוי משמעותי. רק לידיעתך. ברגע זה יושבים מאחורי סורג ובריח למעלה מ 100 אנשים מהציבור החרדי שהורשעו בעברות מין,רובם במשפחה. לידיעתך. אפילו המימסד החרדי מגונן היום הרבה פחות על חולירות כאלה, אם כי אני מודה שבמקרים של אנשים מכובדים יש נטיה לסלחנות. חזקי ואמצי

1חווה

New member
תודה

הדברים לא פשוטים אבל תודה על כל הרצון הטוב שלכם לגבי ליל הסדר אני לא יודעת איפה אני עושה , אם אני אעשה משהו זה לא יהיה אצל המשפחה. יש לי ידידה וגם קיבלתי כאן ממישהו הצעה ללכת ליל סדר של התנועה הרפורמית משהו קטן למטאור38 אם אתה מתכוון באמת למה שכתבת זה לא טוב ואם לא אז זה לא יפה אני אחזיר מסרים לכל מי ששלח לי תודה על ההסבר

מטאור38

New member
כוונות עושים בתפילה!

אני מתכוון "לכל" מה שכתבתי.או יותר נכון אני לא מתכוון, אלה אני מוכן ומזומן לכל מה שהצעתי.וגם אני לא בטוח שזה טוב,אבל יש מצבים שאני לא חושב אם זה טוב או לא,אני יותר מדאי טעון(ואני שמח שאני כזה). אז אני אולי מוכן להסכים אתך שזה לא טוב,אבל ההצעה עומדת עינה . >מטאור מבקש שמישהו יחזיק אותו<

שלום חווה, מקווה שתאזרי כוח להמשיך

את חייך כך שיהיה לך רק טוב. מה שעבר עלייך הוא נורא ואיום. אין מילים. חשוב שתקבלי עזרה לשקם את נפשך הפצועה. האם את מקבלת עזרה כזו? כרגע, לפי דברייך, נראה לי שעדיין מוקדם מדי עבורך להגיש תלונה במשטרה על אביך. את, קודם לכל, זקוקה להתחזק ולהתאושש, ובעיקר להתיישב במקום קבוע, מגורים סבירים ועבודה. את יכולה לכתוב לי במייל האישי, היות ואינני קבועה בפורום הזה, אלא רק אורחת. כל טוב ושהחג יעבור עלייך בטוב מאחלת אורין. פורום פמיניזם.

all

New member
הוי ילדתי התמה.

עברתי בחיים שלי דברים לא קלים. אבל כשקראתי את זה בכיתי. ובכל זאת נסי לעזור אומץ, אומץ שיש רק לנשגבים שבבני האדם והצילי את אחיותיך הקטנות ממה שעבר עלייך. את דינו של אביך לא אחרוץ, לא מעניין אותי מה יעשו לו. אבל אחיותיך, הצילי אותן. ואם את זקוקה לעזרה, רק תגידי.

שחף -בת

New member
1202

סיוע לנפגעות תקיפה מינית. אל תחששי להתקשר הם עושים עבודה מדהימה. אני בשוק כי... הנושא הזה רודף אותי בזמן האחרון.

למעלה